Divize Euro spouští nové pořady a znělky Euro TV

13.09.2016 | , Mladá fronta
Tiskové zprávy


Vydavatelství Mladá fronta a ekonomický týdeník Euro spustily nové pořady a znělky Euro TV. Nové personalizované znělky moderátorů tak navazují na nedávno představené novinky, jako byl relaunch zpravodajského portálu Euro.cz a Příloha Praha, která bude také součástí tištěného vydání týdeníku Euro.

Nové pořady budou nasazeny vždy ve dnech pondělí, úterý a čtvrtek. „Velká sledovanost Euro TV v tak krátké době po spuštění webu Euro.cz nás mile překvapila a ukázala, že na trhu je stále místo pro kvalitní publicistickou online televizi. Euro TV budujeme jako prestižní multimediální značku pro ekonomiku, politiku a byznys. Od pátku 9. září proto představujeme nové pořady s novými personalizovanými znělkami. Moderátory jsou například Miroslav Zámečník či Petr Holec,“ řekl Jiří Holuša, šéfredaktor Euro.cz.

Portál Euro.cz je zaměřen na výběrové zpravodajství a publicistiku z oblastí ekonomiky, politiky, byznysu a životního stylu. Denně přináší autorské zprávy, komentáře a analýzy nejlepších českých ekonomických novinářů, rozhovory s nejvýznamnějšími lidmi českého byznysu, průběžně informuje o nejdůležitějších aktualitách z domova i ze světa. Podle aktuálního NetMonitoru portál Euro.cz přesáhl v srpnu 472 000 reálných uživatelů.

Aktuální diskusní pořad ke zhlédnutí zde:
http://www.euro.cz/tv/petr-lavicka-ceske-maso-byva-predrazene-1303858

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy