Nebankovní hypotéka nabízí financování bydlení pro každého

20.09.2016 | , FAHD s.r.o.
Komerční sdělení


Uvažujete o stavbě nového domu, kompletní rekonstrukci stávajícího anebo o koupi nemovitosti? Pokud ano, budete zcela jistě potřebovat spousty finančních prostředků. Získat je většinou není jednoduché a bez hypotéky se s největší pravděpodobností neobejdete. Jak ale vybrat tu správnou v případě, že již dlužíte nějaké finanční prostředky nebo máte jiné nevyřízené závazky? To vám poradíme v následujících řádcích.

Když vás banka odmítne…

Většina bank má přesně stanovená pravidla pro poskytování hypotečních úvěrů. Není se čemu divit, jelikož si takto ověřují bonitu žadatelů. Vyhnou se logicky těm, kteří již mají nějaké nevyřízené pohledávky v minulosti. Nejčastěji se jedná o zájemce mající zápis v registru dlužníků. Dále banky potřebují pravidelný prokazatelný příjem o určité výši, kterou si samy stanoví. Mnohdy může být problémem i věk žadatele. Banky mají zkrátka své právo poskytnout hypotéku pouze tomu, kdo vyhovuje jejich požadavkům.

Nebankovní hypotéka jako ideální volba

Budete-li odmítnuti v bankovním sektoru, je pro vás optimálním řešením moderní nebankovní hypotéka. Vyznačuje se především tím, že po vás poskytovatel nebude chtít žádná osvědčení, ale směrodatné pro něj bude pouze a jedině zastavení nemovitosti, pomocí níž budete ručit. Peníze přitom budete moci použít na cokoli. Takzvaná nebankovní americká hypotéka si totiž nijak nediktuje účel využití finančních prostředků.

Náš tip na výhodnou nebankovní hypotéku

Líbí se vám nebankovní hypotéka bez registru? Pak vám doporučíme tu, kterou poskytuje FAHD Finanční a hypoteční družstvo. Firma půjčuje peníze až do 70 % odhadu vaší nemovitosti, jíž budete ručit. Spolehnout se můžete i na absenci poplatků předem a také na další výhody, mezi které patří především expresní vyřízení a zaslání peněz do 24 hodin od kladného posouzení žádosti.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení