Vydavatelství Mladá fronta převzalo odborný titul Gynekolog – časopis ženských lékařů

26.09.2016 | , Mladá fronta
Tiskové zprávy


Vydavatelství Mladá fronta začne od října 2016 v divizi Medical Services vydávat tradiční a respektovaný odborný titul Gynekolog – časopis ženských lékařů. Vydavatelství Mladá fronta rozšiřuje svoje portfolio odborných zdravotnických časopisů, které se tak rozrostlo na celkový počet 25 periodických titulů.

Vydavatelství Mladá fronta se rozhodlo převzít časopis Gynekolog po analýze trhu s odborně zaměřenými periodiky. „Časopis vede prestižní redakční rada a je u odborníků respektován jako kvalitní zdroj odborných informací. Gynekolog navíc patří k nejčtenějším časopisům ženských lékařů v České republice,“ řekl Karel Novotný, ředitel divize Medical Services.

Interdisciplinární a prakticky zaměřený čtvrtletník přináší kvalitní informace pro celoživotní vzdělávání i gynekologickou praxi, ale i pro všechny lékaře se vztahem ke gynekologii a porodnictví. Kromě přehledných článků časopis nabízí aktuální informace, praktické rady, diskusní příspěvky a excerpta. Cílovou skupinou jsou gynekologové a porodníci pracující v nemocnicích, privátní gynekologové, sexuologové, endokrinologové, urogynekologové, všeobecní lékaři a lékaři v přípravě ke specializačním atestacím. Předsedou redakční rady je doc. MUDr. Jindřich Tošner, CSc., redakci vede MUDr. Michaela Lízlerová. Časopis Gynekolog má náklad 1000 kusů.

Distribuce je řízená na předplatitele. Část nákladu je zasílána zdarma VIP předplatitelům ČGPS u příležitosti celostátních konferencí České gynekologicko-porodnické společnosti a významných gynekologických seminářů a konferencí.

Marketingová kampaň proběhne ve všech odborných titulech vydavatelství Mladá fronta. Cílená kampaň na sociálních sítích. Bannerová kampaň na zdravi.euro.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy