Týdeník Euro spustil knižní edici, první titul se věnuje Číně

11.10.2016 | , Mladá fronta
MAKRODATA A EU


Ekonomický týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta přichází s novou knižní edicí. Jako první v knižní edici Euro vyšel titul Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem. Číně se věnuje i nový čtvrtletník Esence, který je zaměřený především na čínské publikum a je celý v čínštině.

Knihu napsal bývalý diplomat působící v Číně Jan Hebnar. V letech 2013 až 2016 pracoval jako ředitel společnosti Kinex Shanghai – čínské pobočky holdingu HTC (vlastnící i český ZETOR), kterou v roce 2013 založil. Vystudoval právo a mezinárodní vztahy na Masarykově univerzitě a MBA na Peking University. Zabývá se Asií, asijskou ekonomikou, společností a kulturou, přednáší na vysokých školách v Šanghaji interkulturní management, strategický management a mezinárodní vyjednávání. Je členem dozorčí rady European Chamber in China a šéfredaktorem komunitního občasníku o podnikání v Číně Šanghaj Plus, vydávaného Generálním konzulátem České republiky v Šanghaji. V současné době vede konzultační a obchodní společnost SINOVIA, která se obchodem s Čínou zabývá.


Anotace
Jan Hebnar a kolektiv
Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem
Nepostradatelná příručka pro všechny obchodníky, a nejen pro ně

Máte zajímavý produkt? Už jste se etablovali na českém, slovenském a snad také evropském trhu? Chcete se dozvědět víc o čínské mentalitě? Možná pro Vás může být Čína zajímavou exportní příležitostí, a to především kapitoly, které se exportu do Číny a marketingu v Číně detailně věnují. Máte firmu, která distribuuje produkty, o kterých víte, že jsou z Číny, ale nakupujete je od českého nebo německého distributora? I pro Vás je nová kniha vhodná: dozvíte se, jak z Číny jednoduše nakoupit zboží, od drobných zakázek až po velké investiční celky. Pokud už doma úspěšný podnik máte a vaše výrobky nejsou vhodným artiklem mezinárodního obchodu, možná vás napadlo v Číně investovat. I téma založení firmy v Číně tato nová publikace zahrnuje.

249 Kč | vázaná | 226 stran

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: MAKRODATA A EU