Název NA PŘÁNÍ mohou brát klienti doslova

26.10.2016 | , Kooperativa
Komerční sdělení


Předností našeho nového životního pojištění je jednoduchost, srozumitelnost a variabilita. Klient si může vybrat mezi čistě rizikovou nebo investiční variantou. Jako perličku si může zvolit vlastní osobní název svého pojištění, pod kterým s ním pojišťovna bude vést veškerou komunikaci, například Karlova jistota, říká ředitel Úseku pojištění osob v Kooperativě Ondřej Poul.

Při přípravě pojištění jsme samozřejmě důkladně studovali pojistný trh, ale také jsme se zaměřili na běžného člověka. Chtěli jsme, aby pro něj bylo sjednání pojištění snadné a aby pojištění lehce porozuměl. Proto jsme i celé pojistné podmínky přepsali běžnou češtinou a snažili se vyhnout těžko srozumitelné „právničině“.

Poul_OndrejV čem je pojištění NA PŘÁNÍ odlišné?

Hlavní novinkou je možnost volby mezi variantou pouze s rizikovou nebo i s investiční složkou. V případě rizikové varianty je klient především pojištěn (on a případně dalších až 7 osob) a není nutná pravidelná investice. Varianta s investiční složkou nabízí kromě jednotlivých pojištění také možnost pravidelné nebo mimořádné investice do fondů. U obou variant platí, že pojistné za pojištění rizik zůstává stejné po celou dobu trvání pojištění, tj. nestoupá s věkem. Výpočet je velmi jednoduchý. Také u jednotlivých pojištění přinášíme řadu vylepšení – zahrnutí rizika terorismu, větší flexibilitu rizikových pojištění, zlevnění pojištění trvalých následků pro děti, nové benefity, aj.

Významnou novinkou je služba Cesta k zotavení – co klientům přinese?

V této službě vidím budoucnost v pojišťovnictví a zde půjdeme trhu příkladem. Nechceme klientům poskytovat jen pojistné plnění z připojištění, což je na trhu standardem, ale chceme být klientovi i partnerem a ve vážných zdravotních situacích mu usnadnit návrat do společnosti i s případným zdravotním postižením. Nárok na benefit Cesta k zotavení má klient, který získal nárok na plnění z pojištění invalidity III. stupně, vážného onemocnění Exclusive nebo měl trvalý následek úrazu hodnocený nad 50 %. Po předložení účtů proplatíme výdaje na zdravotní pomůcky, rekvalifikační kurz, úpravu řízení vozidla nebo na pečovatelskou službu, rehabilitaci, apod. až do výše 50 000 Kč.

Nabízí pojištění NA PŘÁNÍ nějaké mimořádné slevy nebo bonusy?

Ano, první z nich je sleva, kterou chceme klienty motivovat k tomu, aby věnovali pozornost především pojištění vážných rizik, jako jsou smrt, invalidita a vážná onemocnění. Pokud součet pojistných částek těchto pojištění přesáhne 1 mil Kč, zaplatí za ně o 10 % nižší cenu. Další slevu může poskytnout poradce podle svého uvážení. Unikátní novinkou je pak bonus za věrnost, díky kterému získají naši klienti o 5 % vyšší plnění ze všech sjednaných rizik, a to za každých 5 let trvání smlouvy.

Zmiňoval jste i variabilitu – jakékoliv změny v průběhu pojištění jsou tedy bezplatné?

Ano, přesněji řečeno 4 změny za rok jsou zdarma. Ale to myslím, je víc než dost. S tím, jak se mění situace pojištěnce nebo jeho rodiny považujeme za nezbytné parametry přizpůsobovat. Je to i optimální role poradce, aby se mohl o klienta skutečně a doslova starat – i to je ostatně důležitý argument onoho přechodu k dlouhodobosti i k vlastnímu poradenství.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení