Černý pátek přichází, ceny spadnou až o desítky procent

07.11.2016 | , picodi
Komerční sdělení


Nákupní událost roku se blíží a česká obdoba výprodejů Black Friday již po několikáté zasáhne největší tuzemské eshopy. Na jak velké slevy se můžete letos těšit? A kde je najdete? To vše vám 25. listopadu prozradí slevový portál Picodi.com.

HappyLisek

Šanci ušetřit má každý

Black Friday, neboli česky Černý Pátek, již tradičně probíhá den po díkuvzdání a jednoznačně symbolizuje takový neoficiální světový den slev a výhodných nákupů. Letos vychází na 25. listopadu a podle čísel z minulých let lze očekávat, že i tentokrát bude jeho dopad na tržby obchodů obrovský.

Zatímco za mořem je tento nákupní svátek znám spíše davovým šílenstvím v největších obchodních domech, Evropa jej převzala poněkud poklidněji. Black Friday je totiž v našich končinách především internetovou záležitostí. A to je jen plus. Každý spotřebitel zde má totiž stejnou šanci na úspěch. Ať už je to student shánějící levně nový notebook, nebo rodina, která potřebuje výhodně vybavit domácnost.

Všechny slevy na jednom místě

SlevyPicodiVýprodeje a slevy až desítky procent na nejoblíbenější sortiment už ohlásily největší tuzemské eshopy – Alza, Mall, Kasa a další. Lze ale očekávat, že se zapojí i desítky až stovky menším internetových obchodů. Nakupovat za zlomek ceny bude možné napříč sortimentem od spotřební elektroniky, až po módní oblečení či parfémy.

Výprodeje, které jsou svoji jednodenní obdobou naprosto unikátní, většinou předčí i vánoční a povánoční akce. V jediný den tak budete mít možnost ušetřit až několik tisíc a s trochou štěstí zvládnout i většinu vánočních dárků.

Chcete mít všechny slevy a akční nabídky přehledně na jednom místě? Pak navštivte slevový portál Picodi.com, na kterém najdete exkluzivní slevové kódy pro tento den. Byl to právě tento web, který u nás tradici Black Friday jako první skutečně úspěšně zavedl. A ty nejlepší nabídky na českém internetu na něm najdete i letos

balik

Pozor na reklamní triky

Obezřetnosti není nikdy dost a jak už to tak bývá, ne vždy je všechno zlato, co se třpytí. U takto velké akce, která na Picodi 25. listopadu proběhne, se ale bát nemusíte. Pokud se chystáte na Černý pátek a chcete mít přeci jen jistotu dobrého nákupu, stačí se řídit pár jednoduchými pravidly:

  •  Vždy je jistější získávat slevové kódy obchodů pouze z ověřených webových stránek, které s nimi dlouhodobě spolupracují. 
  •  Je vhodné mít představu o běžných cenách výrobků, po kterých pokukujete. 
  •  Před potvrzením objednávky se ujistěte, že slevový kód odečetl požadovanou částku.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení