4 VÝHODY VČASNÉHO NÁKUPU LETNÍ DOVOLENÉ

13.12.2016 | , CK Vítkovice Tours
Komerční sdělení


Každoročně se řada z nás vydává na letní dovolenou. Někdo zájezdy nakupuje na poslední chvíli, někdo si pěkný zájezd zařídí výhodně ještě před Vánoci. Zeptali jsme se, co je to vlastně nabídka First minute a jaké výhody může pro klienty mít. „Nabídka First minute zájezdů – neboli včasný nákup dovolené, má celou řadu nesporných výhod“, říká výkonný ředitel Vítkovice Tours, Martin Lehocký.


vanocni-poukaz-se-slevou-500x150

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENA LETNÍ DOVOLENÉ

Mnoho lidí čeká každoročně na nabídky zájezdů Last minute, tzn. nabídky na poslední chvíli v domnění, že tak získají nejlepší cenu na trhu. Toto už ale dávno neplatí. Pokud dokážete plánovat svoji dovolenou v předstihu, rozhodně využijte nabídky zájezdů First minute, která vychází u vybraných ubytovacích kapacit cenově o desítky procent výhodněji. Například pro letní sezónu 2017 máte u VÍTKOVICE TOURS šanci ušetřit až 50% ve srovnání s cenami v sezóně!

500x250_alba

NEJLEPŠÍ VÝBĚR LOKALITY A SLUŽEB

Ve chvíli, kdy se rozhodnete zakoupit pobyt na poslední chvíli z Last minute nabídky, většinou jste nuceni vybírat z omezeného počtu zájezdů. V případě včasných nákupů u VÍTKOVICE TOURS máte nejenom velké možnosti ve výběru lokality, hotelu nebo dokonce jeho vzdálenosti od moře, ale také možnost výběru hotelového pokoje, apartmánu a dalších služeb. Využijte proto nabídky First minute zájezdů a zvolíte si ten nejlepší pokoj v hotelu, s výhledem na moře, klimatizací a vyhovující formou stravování v podobě polopenze nebo all inclusive.

500x250_croatia

NÁSTUP NA POBYT KTERÝKOLI DEN V TÝDNU

Výběr termínu vaší rodinné dovolené bývá složitý. Musíte jej obvykle sladit s partnerem, partnerkou, známými i zaměstnavatelem. Mnoho z nás se musí navíc podřídit termínu dovolené svého zaměstnavatele, což může značně zkomplikovat a omezit výběr zájezdu. Při včasném nákupu u VÍTKOVICE TOURS si můžete zvolit kterýkoli den nástupu na dovolenou s jistotou, že bude přesně odpovídat vašim potřebám.

500x250_horizont

DOVOLENÁ S PROGRAMEM PRO DĚTI

Pokud plánujete dovolenou s dětmi, v rámci First minute nabídky, máte nyní možnost zvolit lokalitu, kde je součástí zájezdu i celodenní animační program. Včasným nákupem si můžete vybrat rodinnou dovolenou se zábavou v letoviscích Gradac, Drvenik, Promajna, Baško Polje nebo Baška Voda. V těchto lokalitách zajišťuje VÍTKOVICE TOURS oblíbené rodinné Neptun kluby se zábavným, sportovním a společenským programem pro své hosty.

500x250_hotel-jadran

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení