Rychlý revolvingový úvěr pro stálou finanční rezervu

17.01.2017 | , Everyday Finance s.r.o.
Komerční sdělení


V dnešní době se opravdu vyplatí mít finanční rezervu na úhradu nečekaných výdajů, nákupu nového spotřebiče či dalšího potřebného vybavení domácnosti.

Zažíváte-li období, kdy si nedokážete ušetřit pořádný obnos peněz nebo máte kolísavou výši příjmů, tak je pro vás revolvingový úvěr jako stvořený. Jedná se vlastně o spotřebitelský úvěr, který je však velmi flexibilní a lze jej využívat podle vaší aktuální potřeby. Půjčíte-li si tímto způsobem peníze, získáte stálý finanční obnos s libovolným čerpáním až do výše schválené částky. Pokud v danou chvíli úvěr nečerpáte, neplatíte žádné poplatky.

Pro koho je revolvingový úvěr vhodný?

Rychle a snadno dostupný revolvingový úvěr využívají nejen obyčejní lidé, ale také podnikatelé, např. k nákupu zásob a stavebního materiálu. Jakmile majitelé firem obdrží zpět své finance z neuhrazených faktur a jiných pohledávek, úvěr obratem splatí a je jim znovu k dispozici. Běžní klienti využívají tuto službu nejčastěji k nákupům zařízení v domácnosti, ke koupi nábytku, malých a velkých spotřebičů či elektroniky. K získání rychlé půjčky však musíte splňovat určitou bonitu, kterou požadují finanční společnosti, co tento produkt nabízejí. Počítejte také s nahlížením do rejstříku dlužníků a posouzením vaší schopnosti úvěr splácet. Výhodou je, že se u tohoto produktu neuvádí, na co půjčené peníze potřebujete a můžete si jej individuálně přizpůsobit vašim potřebám.

everyday

Jak funguje praktická rychlá půjčka?

Revolvingový úvěr je možné kdykoliv obnovovat, jedná se o flexibilní produkt a lze jej pravidelně či jednorázově splácet podle vašich možností. Peníze si můžete půjčovat opakovaně do částky dle smluveného úvěrového rámce. Společnost Everyday Finance poskytuje finanční prostředky až do výše 12 000 Kč bez dalších skrytých poplatků. Kdykoliv si můžete převést libovolnou částku na váš bankovní účet. Čerpání lze provést přes internetové stránky nebo přes zprávu zaslanou z vašeho mobilního telefonu. Praktická SMS půjčka je zdarma, platíte jen 20 % z čerpané částky. Každý měsíc navíc obdržíte výpis k revolvingovému úvěru, kde uvidíte přehled všech vkladů a výběrů.

Důsledky nesplácení flexibilního úvěru EverydayPlus

V žádném případě nepodceňujte splácení úvěru! Tento produkt je určen pro dočasné a nečekané výdaje v nelehké životní situaci, není vhodný pro každodenní využívání. Nastane-li doba, že nebudete mít dostatek financí na měsíční splátky, nemusíte se obávat, nebudou vám účtovány vyšší úrokové sazby než 20 % měsíčně. V případě, že se dostanete do prodlení se splátkou, společnost Everyday Finance účtuje smluvní pokutu ve výši 121 Kč za každý měsíc meškání splátek, maximálně však ve třech po sobě jdoucích měsících. Po 60 dnech, kdy nepošlete žádnou splátku, je účtován roční poplatek ve výši 15 % namísto smluvně dohodnutého úroku ve výši 20 % měsíčně. Veškeré pohledávky po splatnosti jsou následně předány partnerské inkasní agentuře, kde je možné se domluvit na dalším postupu splácení.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení