Ředitel CEMI: MBA titul pomůže k lepšímu platu

20.02.2017 | , CEMI
Komerční sdělení


Jak získat lepší plat nebo vyšší pozici ve firmě? Výhodou mohou být manažerské znalosti a umění řídit lidi. Navíc se MBA titul stává velkou konkurenční výhodou na trhu práce.

Autor:CEMI
MBA titul vám pomůže nejen k vyššímu platu, ale i k lepší pozici ve firmě

„Velice často slýchám ve firmách stejné příběhy. Lidé mají sice zajímavou pozici a také relativně hezký plat, chtěli by ale dále profesně růst. K lepší pozici a vyššímu platu jim pomůže právě získání manažerských zkušeností a dovedností v rámci profesního vzdělání,“ říká Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute (CEMI).

Institut se zaměřuje na profesní vzdělávání manažerů formou online MBA studia už od roku 2011 a prošlo jím už 1000 absolventů.

Dnes se navíc MBA titul pro mnohé stává na trhu práce silnou konkurenční výhodou.

MBA titul? Výhoda i na trhu práce

„V České republice dnes žije 1,3 miliónu lidí, kteří mají vysokoškolský titul, což je o 134 % více než před dvaceti lety. Právě MBA titul jim pomáhá vystoupit z řady dalších vysokoškoláků,“ komentuje situaci Mgr. Štěpán Mika.

Jsou-li dva uchazeči na stejnou pozici, přičemž jeden z nich má MBA titul a druhý ne, může to hrát velkou roli v tom, koho si zaměstnavatel vybere. Přínosů MBA studia je pak ještě celá řada.

Jenže jste-li zaměstnanec, je občas obtížné skloubit studium se zaměstnáním, navíc váš zaměstnavatel vaše rozhodnutí nemusí přijmout zrovna s nadšením.

Autor:CEMI
Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute Autor: CEMI

„Online MBA studium nabízí velkou časovou svobodu, studenti mohou studovat podle jejich časových možností a odkudkoliv, nemusí nikam docházet a vše probíhá online,“ říká Mgr. Štěpán Mika.

92 % absolventů se posunulo o 1 a více pozic ve firmě

Podle výzkumu, který institut CEMI realizoval, se po ukončení online MBA studia 92 % absolventů posunulo o 1 a více pozic ve firmě.

Institut CEMI nyní nabízí 9 MBA a LLM oborů nejrůznějších zaměření - 7 v češtině a 2 v angličtině. Studium trvá rok a je zakončeno promocí. Témata, která se probírají, jsou vždy aktuální pro české i slovenské studenty.

Některé obory rozšiřují zaměření výuky i do mezinárodního prostředí. V CEMI vyučuje 45 uznávaných lektorů z Česka i zahraničí.

Autor:CEMI
MBA online studium na CEMI je zakončeno promocí v Břevnovském klášteře Autor: CEMI

I když výuka probíhá online, studenti nejsou zcela odtrženi od kontaktu s institutem – na úvodním soustředění poznají lektory CEMI osobně a v průběhu studia se s nimi mohou spojit po skype, e-mailem, telefonicky apod. Veškeré své studijní záležitosti mohou také konzultovat se studijním oddělením.

MBA online? Víte, co se naučíte

CEMI si zakládá na transparentnosti – studenti již dopředu vědí, co se naučí.

„V rámci příležitosti překonání hranice 1000. absolventa jsme pro nové zájemce o studium připravili speciální cenovou nabídku, díky které mohou na školném ušetřit 36.300 korun,“ uzavírá ředitel Mgr. Štěpán Mika. Zájemci tak mohou začít studovat již od 79.900,- Kč bez DPH a školné mohou navíc hradit i na splátky.

Uzávěrka příjmu přihlášek do březnových programů končí již 8. března. Další obory pak bude možné zahájit až od října.

Více o studiu na Central European Management Institute najdete na cemi.cz

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení