5 tipů na založení sídla společnosti

22.02.2017 | , OFFICE HOUSE
Komerční sdělení


Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv druh podnikání, každá nově vzniklá firma musí mít své sídlo. Kromě adresy, kam vám bude chodit korespondence, můžete využít i dalších nadstavbových služeb.

1. Na povinnost uvádět sídlo firmy pamatuje živnostenský zákon

Sídlo společnosti je povinné pro každou právnickou osobu. Adresu uvádíte při registraci na živnostenském úřadu a sídlo firmy bude také zapsáno v obchodním rejstříku. Místo podnikání nemusí být stejné jako vaše bydliště, potřebujete ale písemný souhlas s umístěním sídla společnosti od majitele nemovitosti, který musí být úředně ověřený.

 

2. Sídlo společnosti s administrativním servisem

Pokud nechcete dlouho hledat, na jakou adresu vaši společnost umístit, můžete si pronajmout profesionální sídlo společnosti. K tomu náleží i veškerý administrativní servis, přebírání pošty, nebo reprezentativní zázemí pro krátké schůzky.

 

Placla01

3. Pronajmout si můžete i zasedací místnost nebo kancelář

Nemáte kde uspořádat větší poradu? Potřebujete vlastní kancelář jenom nárazově? Vyzkoušejte pronájem reprezentativních prostor, které můžete využít třeba jen na jednu hodinu. K zasedacím místnostem náleží veškeré administrativní zázemí, připojení na wi-fi, projektor nebo parkovací stání.

 

4. Vyzkoušejte i další služby. Třeba osobní asistentku a virtuální kancelář

Rádi byste rozšířili své podnikání i do dalšího města? Zřiďte si v něm sídlo vaší firmy, tzv. virtuální kancelář. Na vybrané adrese vám bude vytvořena pobočka vaší společnosti a přidělena osobní asistentka, která vyřídí korespondenci a další administrativu. Virtuální kancelář je jednoduchým způsobem, jak rozšířit své podnikání do dalšího regionu.

 

Placla02

5. Ušetřete si starosti a přenechte správu společnosti profesionálům

Jakékoliv změny ve vašem podnikání, správu datových schránek, organizaci valných hromad nebo dokonce notářské služby, to vše za vás mohou zařídit ve Společnosti Online. Ulehčete si administrativní starosti a soustřeďte se jen na své podnikání.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení