Vydavatelství Mladá fronta spustilo novou podobu pracovního portálu Flek.cz

27.03.2017 | , Mladá fronta
Tiskové zprávy


Vydavatelství Mladá fronta spustilo novou podobu referenčního pracovního portálu Flek.cz, který má ve svém portfoliu od 1. srpna 2016. Pracovní portál s claimem Flek.cz - Na správném místě má nyní zcela novou vizuální podobu a nové funkcionality. Vedle pracovních nabídek, které zde firmy mohou prezentovat zdarma, je také možné najít hodnocení zaměstnavatelů přímo od svých zaměstnanců a vyhledávat zaměstnání podle benefitů.

Pracovní portál Flek.cz byl spuštěn v dubnu 2012. Po pěti letech fungování došlo k jeho vylepšení až do aktuální zcela odlišné podoby. Na stránkách najdete volná místa, přehled úřadů práce, návody a vzory k psaní životopisu, nebo také otázky a odpovědi z pracovních pohovorů. Za měsíc únor Flek.cz evidoval 7 708 odpovědí na inzeráty, v průměru na den je to cca 250 až 300 odpovědí. Návštěvnost se pohybuje okolo 10 tisíc denně.

Pracovní portál Flek.cz má řadu pravidelných uživatelů a nyní se současnými změnami cílí na nové. „Uživatelé se kromě nových funkcionalit dočkali také redesignu, který si kladl za cíl být čistý a jednoduchý. Pro uživatele je změnou také responzivní verze portálu, která doposud k dispozici nebyla. U nabídek práce můžete přímo vyhledat obor nebo místo,“ řekl Erik Dvořák, ředitel divize Online. Flek.cz je výjimečný hlavně tím, že zveřejnění nabídek je pro firemní zákazníky zcela zdarma, je zde hodnocení zaměstnavatelů, možnost vyhledávat pracovní nabídky podle benefitů a informace z oblasti pracovního trhu. „Při obecnějším sondování vám pomůžou filtry. Vybrat můžete z více než 20 oborů včetně IT / Vývoje softwaru. Zvolit si můžete typ smluvního vztahu, jako jsou plný/částečný úvazek, práce na dohodu, živnostenský list či praxe. Filtrovat lze i práce na doma, práce online, práce pro ženy na mateřské, seniory nebo OZP,“ doplňuje Erik Dvořák.

Při hledání práce nabízí Flek.cz jednoduché vyhledávání v pěti tisících nabídkách zaměstnavatelů ve všech oborech na českém i zahraničním pracovním trhu. Přes Úřad práce ČR má teď Flek.cz dokonce 21 tisíc nabídek k pracovnímu uplatnění. „Hlavní myšlenkou je pozitivně motivovat všechny, kteří mohou své hodnocení udělit. Firmy mají spoustu spokojených zaměstnanců, tak proč se jimi nepochlubit? Chceme navázat pozitivní vlnu komunikace s uchazeči, zaměstnanci i personalisty a vytvořit místo, kde se každý dozví vše potřebné,“ dodává Erik Dvořák.

Více informací najdete zde: http://flek.cz/.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy