Prague Capital Market Summit III.: Generační obměna důležitých českých rodinných firem

04.04.2017 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Třetí pokračování úspěšného Summitu proběhne ve čtvrtek 6. dubna 2017 ve Slovanském domě v Praze. Hlavními tématy významného setkání předních podnikatelů, expertů finančních trhů a zástupců korporací bude řízení firemních investic v poměrně „nejisté“ době, generační obměna rodinných firem, spolupráce mezi státem a kapitálovým trhem a globální investiční příležitosti. Jak je již tradicí platformy PCMS, vystoupí zde více než 30 významných hostů.

Významné postavy českého podnikatelského prostředí pohovoří o předávání generačního „žezla“ důležitých rodinných firem v ČR, vystoupí např.:

  • Cyril Svozil, šéf jesenické firmy Fenix Group, kterou po revoluci vybudoval na „zelené louce“. Holding dnes exportuje své výrobky do 65 zemí světa a je největším výrobcem tzv. velkoplošných sálavých systémů. Tržby holdingu přesáhly 1 mld. CZK již v roce 2010.
  • Jaroslava Valová, zakladatelka SIKO Koupelny, založené v roce 1991 v jihočeských Čimelicích. Firma se stala jedničkou na trhu koupelen v ČR a SR s třímiliardovým obratem.

Klíčové osoby kapitálových trhů budou diskutovat nad ekonomickými tématy, jež mohou mít dopad na řízení firemních investic a dále také nad otázkou: „Co může udělat kapitálový trh pro stát, co může udělat stát pro kapitálový trh?“

Autor článku

Tisková zpráva  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU