Finance.cz nově najdete v aplikaci Tapito

26.06.2017 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Kdyby jen existoval způsob, jak sledovat kdykoliv během dne, jaké nové články máme na finance.cz...

Chytrý telefon máme vždycky po ruce. A často s ním trávíme čas jen tak, když čekáme ve frontě na pokladnu, nebo jedeme dvacet minut tramvají do práce. Telefon nám krátí dlouhý čas a taky nám po celý den přináší nové informace. Aby se k vám Finance.cz dostaly kdykoliv během dne, můžete si nás nově nalistovat v aplikaci Tapito.

Tapito je aplikace pro sledování online obsahu, ve které si zadáte své preference a specifikujete tématické oblasti, ze kterých chcete získávat novinky. Aplikace pak automaticky prochází novým obsahem na webu a podle zvolených oblastí vám do telefonu stahuje nejnovější články na dané téma. Zajímá vás zpravodajství, osobní finance, chcete číst lifestylové články nebo něco o vaření a autech? To všechno je na výběr. Obsah je navíc dostupný i offline, články si můžete ukládat a ty nové se objeví i na zamykací obrazovce, takže opravdu nic neprošvihnete.

Finance.cz v aplikaci Tapito

Velkou výhodou aplikace Tapito je fakt, že nemusíte znát přesně weby, které chcete sledovat. Navíc možná objevíte nový web, který ještě nesledujete. Aplikace vám totiž opravdu nabízí nové články podle vybraných oblastí. Díky tomu můžete být během dne informování o všech novinkách a nic vám neunikne. Tapito navíc sleduje i vybrané osobní blogy, takže se váš informační tok nebude omezovat jen na tradiční tituly. Aplikace také odfiltruje zprávy z oblastí, které vás nezajímají, a naservíruje vám až do kapsy zprávy, které budete chtít číst.

Tapito stahujte z Google Play i App Store. Aplikace není velká a nainstalovaná je během chviličky. A pak už můžete jen vybrat tématické oblasti, během minuty vše nastavit a začít si listovat vším, co vás opravdu zajímá.


obrázek: redakce

Štítky:

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU