NEY spořitelní družstvo pomáhá podnikatelům i developerům

22.05.2018 | , NEY spořitelní družstvo
ÚČTY A SPOŘENÍ


Chcete si splnit svůj podnikatelský sen, ale chybí vám dostatečný kapitál? Pomoci může podnikatelský úvěr, který je dnes jedním z nejčastěji využívaných finančních produktů. Není třeba se přitom omezovat na běžnou nabídku bank nebo nebankovních institucí. Spolehlivým partnerem vašeho podnikání může být i NEY spořitelní družstvo, které láká nové a stávající členy na příznivý úrok. Nezapomíná přitom ani na developery.

„Podnikatelům umožňujeme díky našim řešením ušitým na míru rozjet vlastní podnikání tak i rozpohybovat mrtvý kapitál, který leží např. v nemovitostech, k podpoře podnikání stávajícího. V NEY spořitelním družstvu poskytujeme jak provozní úvěr, který se hodí pro pokrytí provozních nákladů malých a středních firem, tak úvěr pro developery nebo úvěr na refinancování části finančních zdrojů vydaných na pořízení nemovitosti,“ říká Petr Illetško, předseda představenstva a dodává: „Spořitelní družstvo stojí na trhu mezi bankovními institucemi a nebankovními společnostmi, ale s výrazným charakterem bankovní instituce, jelikož jsme plně pod regulací České národní banky. Oproti bankám se ale snažíme být naším klientům mnohem blíže a hledat jim řešení financování na míru. “

Není úvěr jako úvěr

Pokud se rozhodnete pro podnikatelský úvěr, důležitý je mimo jiné účel, na nějž finance využijete. Poskytnuté prostředky z provozního úvěru slouží vždy na správný chod vaší živnosti nebo podniku, například předzásobení materiálem či zbožím, na provozní financování výroby a podobně. Nelze je tedy použít na cokoli. Podobně úvěr pro developery je určen na financování nákupu pozemku, výstavbu projektu nebo na zpětné refinancování vynaložených nákladů na development.

Provozní úvěr

  • Možná výše: 200 000 – 30 000 000 Kč
  • Doba splatnosti: šest měsíců až dva roky
  • Způsob zajištění: nemovitost, pohledávky, blanko směnka + možnost dalšího zajištění

Developerský úvěr

  • Možná výše: 1 000 000 – 30 000 000 Kč
  • Doba splatnosti: jeden rok až pět let
  • Způsob zajištění: nemovitost, blanko směnka, zástava obchodního podílu či akcií + možnost dalšího zajištění

NEY však myslí i na nefiremní členy a v jeho portfoliu najdete také účelové i neúčelové spotřebitelské úvěry zajištěné zástavním právem k nemovitosti, jimiž je možné pokrýt chod domácnosti nebo pořízení vlastní nemovitosti.

Proč zrovna NEY? Odpověď hledejte v osobním přístupu i výhodných podmínkách.

NEY spořitelní družstvo nabízí úvěry s dlouhodobě stabilním úročením. Jaký z nich je pro vás vhodnější či jakou částku byste chtěli měsíčně splácet pomáhá určit online kalkulačka dostupná na webu družstva. Tato kalkulačka je však pouze orientační, konkrétní řešení Vašeho financování Vám nejlépe připraví náš specialista na osobním jednání.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ