Diskuze k tématu
Povinné ručení - změna pojišťovny
Pokud chcete změnit pojišťovnu, musíte to udělat minimálně 6 týdnů před koncem pojistného období. Jaké jsou vaše zkušenosti, přecházeli jste někdy k jiné pojišťovně?
Tip: Spočítejte si nejlevnější povinné ručení.
Odpovědět Pozor na vychytralé pojišťováky (Martin , 14.6.2010 14:39)
Dobrý den, při sjednání smlouvy o povinném ručení si dejte pozor, aby bylo uvedeno v kolonce datum platnosti do! Při žádosti o smlouvu na jeden rok u pracovníka ČPP kolonku nevyplnil a smlouva byla na dobu neurčitou, což jsem zjstil další rok až s upomínkou, ve chvíli, kdy jsem měl zaplaceno u jiné pojišťovny. Moje nepozornost a pracovníkova vychytralost se mi prodražily. Takže bacha.
Odpovědět Re: Pozor na vychytralé pojišťováky (tomáš , 24.6.2010 12:02)
Vychytralý pojišťováci jsou ti, kteří spoléhají na finanční negramotnost lidí. Což není věc, za kterou by se měl člověk stydět. Znám jednu babu, která pracuje jako pojišťovák. Zastupují všechny pojišťovny co známe , a je fakt šikovná. Zjistil jsem, že díky svý blbosti jsem přišel o dost. Seznámila mě se vším pro a proti, když zrušim a se vším pro a proti, když založím nové pojištění. Pov.ruč. dělá taky. Řekla mi fakt všechno, i to ,že musím peníze , co dostanu od pojišťovny ze životního pojištění zdanit a to sem nevěděl...fakt je dobrá. Kdyžtak můžete taky psát do diskuze na jejich stránkách www.poradcesms.cz/diskuze Fakt , tuhle babu doporučuju Tom
Odpovědět Porovnání povinného ručení (Theoo , 7.4.2010 14:11)
Dobrý den, na tomto odkaze Vám nabízím porovnání cen povinného ručení k vašemu vozu. Vše je zcela zdarma. http://opq.cz/116
Odpovědět Až 70% sleva na povinné ručenní (Josef Novák , 2.4.2010 13:39)
Dobrý den, pokud potřebujete zjistit nejlevnějši povinné ručení tak to můžete zde http://jdem.cz/ee4s3 nebo http://opq.cz/113 a v neposlední řadě zde http://www.ipojisteni.cz/porovnani-povinne-ruceni/?a_aid=4af29f657415f&a_bid=adrian vše je zcela zdarma a tím že vyplníte se k ničemu nezavazujete, zjistíte pouze informace, které povinné ručení je nejlepší přímo pro vása následně je možnost pořízení. Výhody této metody jsou určité slevy, které dosahují až výše 70 %. Děkujeme
Odpovědět Re: Až 70% sleva na povinné ručenní (Tomas , 6.4.2010 14:34)
Spojte se s pojišťovacím poradcem, ten Vám nabídne nejlepší cenu pro Váš vůz. Srovnání cen na internetu je dost zavádějící. Uvedu příklad: vozidlo o obsahu 1 851 - 2500 za 2 659,-Kč při plném bonusu. Pokud máte zájem o výhodné pojištění piště na tmaly@koop.cz
Odpovědět informace zde ( 14.3.2010 22:08)
www.levne-autopojisteni.cz
Odpovědět nejlevnejsi POV (cart , 14.3.2010 22:07)
www-levne-autopojisteni.cz
Odpovědět Jde to, ale musí se chtít! (Mirka , 24.11.2009 18:26)
Jsem už pěkných pár let nezávislý finanční poradce a proto dobře vím o všech "fíglech", které jednotlivé pojišťovny používají k získání klienta, k jeho udržení i ke zvýšení jeho pojistného! Asi to není moc "košer", ale dá se to dobře využít. Je ale zapotřebí k tomu mít svého spolehlivého a šikovného (a hlavně nezávislého!) finančního poradce, který prostě ví, kam to POVko zrovna momentálně namanévrovat, aby klient využil co nejlevnější sazbu při dodržení co nejvyššího komfortu při jednání s pojišťovnou v případě vyřizování škody. A ono opravdu je z čeho vybírat!Jak už bylo výše v diskuzi zmíněno - pokud by vaše roční úspora měla být třeba i tisícovka (většinou je to ale víc!), pak se i ten poplatek za depozit "naoko" skutečně vyplatí, ne?!?!?!? Jelikož mám už zkušenost i s vyřízením přes e-mail a případně českou poštu, klidně se ozvěte na můj mail: mirka.leppeltova@gmail.com.
Odpovědět Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Václav , 26.11.2009 14:03)
Takový různý ty poradce jako jste vy mám rád jako osinu v zadku. Těch různých poradců, makléřů, náborářů a dealerů máme všude mraky kam se podíváme. K čemu jste, když vytváříte ho... a práce za vámi žádná není vidět? K čemu vy všichni jste a na čem se vy pijavice pořád přiživujete? Nechcete jít dělat něco pořádného? Třeba si vyhrnout rukávy a jít uklízet chodníky spravovat silnice a podobné užitečné věci? Ty vaše hraběcí rady si strčte za klobouk, a jděte dělat k nějakému soukromínkovi pomocné práce. Naši podnikatelé si pořád stěžují, že nejsou lidi na práci, že by nějaké potřebovali. Místo vašich rad tak radši jděte makat ručičkama k těm našim podnikatelům. Víte vy poradče co stačí, aby jste platil málo za pojištění? Stačí jezdit bez nehod a mít ten nejvyšší bonus. Díky tomu nejvyššímu bonusu platíte u každé pojištovny tak málo, že rozdíl mezi nejdražší a nejlevnější pojišťovnou je pouze pár stovek. S 50% bonusem se ty rozdíly totiž snižují také na polovinu vy poradče matematiku. Jestli z mého vozu mám platit ročně 3.300Kč za povinné ručení, nebo jen 3.000Kč je úplně buřt. Při tak malém rozdílu to nestojí za námahu ani sledovat, natož hnout zadkem a jít zařizovat změnu pojišťovny ohledně povinného ručení. Jestli pojišťovna, u které mám povinné ručení, zaplatí málo 3. osobě, které jsem já způsobil škodu, je mi vcelku u zadku.
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Norei , 20.3.2010 10:04)
Václave jsi trouba ! Pokud něčemu nerozumíš, tak do toho nstrkej rypák ! Když si totiž pojistíš třeba Škodu Octavia 1,9 s plným bonusem u jedné pojišťovny za 4.360,- a u jiné za 1.900,- tak musíš uznat, že to je rozdíl který bys bral i ty, troubo. A právě proto jsou tady ti, kteří tomu rozumí a kteří mohou pomoci lidem - pokud nebudou takoví ignoranti jako ty.
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (maxipes , 25.2.2010 06:51)
co je to za václava? to je ten václav z toho filmu?
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Petr , 19.2.2010 19:52)
Koukám,že jste pěkný hulvát!
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (spokojen , 18.2.2010 19:44)
S maximálními bonusy a bez nehod na Š.Felicii jsem byl po třech letech u Koop. na částce téměř 4000,-/r. Ovšem stačilo přejít jinam (ČSOBpoj.) a dostal jsem se na cca 2500,-/r. Chtě nechtě hned vidíte, kde stojí pravda. Kdo chce platit více, ať platí. Kdo chce platit méně, též :-)
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Filip , 15.12.2009 14:42)
Chci jen nesměle připomenout, že Ti plačící podnikatelé pláčou jenom proto, aby získali povolení vzít do pracovního poměru lidi z bývalého SSSR a podobně. Pro tyto lidi 2 dolary ne hodinu je 5 - 6 x vyšší příjem, než je příjem profesorů a vědců u nich doma. Já jsem s prací poradců a jejich výběrem pojištění odpovědnosti velmi spokojený. Zdar všem. F.
Odpovědět Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (řidič bez nehod , 10.12.2009 09:55)
tak to jste trochu mimo. zkuste si udělat průřez pojišťoven a zjistíte,že se nejedná jen o stokoruny. mám povinné u kooperativy s pojistným 4200 kč ročně a u čsob mi podobná pojistka vychází na příští rok na 2450 kč. a můžete porovnávat dál anebo sedět na tom svém zadku.
Odpovědět Re: Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Tomas , 6.4.2010 14:30)
U kooperativy Škoda Octavia 1,9 D za 2 659,-kč.
Odpovědět Re: Re: Re: Víte co stačí Vy poradče jeden ? (Martin Válec , 15.4.2010 16:38)
Dobrý den, Našel jsem výborný odkaz na porovnání povinného ručení pro jakýkoliv vůz. Stačí jen doplnit požadující údaje. Najde Vám to nabídku několika pojišťoven a vy si můžete vybrat tu nejvýhodnější pro váš vůz (slevy až 70%). Samozřejmě neni problém doplnění jen z informačních důvodů, porovnání je zcela zdarma a vyplněním se nikomu navážete. [URL] nebo [URL] Děkuji a pěkný den!
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí