Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Zaměstnanecké výhody: stravenky, penzijko či rekreace

Podle průzkumů využívá drtivá většina (93 %) velkých českých firem různých zaměstnaneckých výhod. Nejčastějším zaměstnaneckým benefitem je příspěvek na stravování, který nabízí 97 % společností, na druhém místě se umístilo penzijní připojištění s 86 % respondentů. Který zaměstnanecký benefit byste nejvíce ocenili vy?

Odpovědět stravenky (Ivan , 17.10.2011 13:33)

Dobrý den, pracuji ve školství a chci se zeptat jestli mají uklízečky nárok na stravenky v době podzimních prázdnin. V minulých letech stravenky dostávali, ale teď sekretářka tvrdí že nejsou peníze a že uklízečky ve škole v době prázdnin nejsou, proto nedostávají stravenky. Děkuji za odpověď.

Odpovědět Nebankovní úvěry a bankovní hypoteky. (Lukáš , 20.4.2011 14:34)

Poskytujeme nebankovní úvěry, bankovní hypoteky a finanční poradenství. Snažíme se pomoci lidem, co to doopravdy potřebují. Bohužel, ne vždy každému můžeme pomoci. Poradíme klientům, jak se vyhnout podvodníkům, případně jim pomůžeme prověřit firmu či fyzickou osobu, zda se nejedná o podvodníka. Více informací na www.expressfinance.cz

Odpovědět Stravenky (Jana , 13.4.2011 13:52)

Dobrý den, na kolik stravenek mám nárok při práci na poloviční úvazek? Děkuji Jana.

Odpovědět stravenky - práce doma (Katka , 11.4.2011 10:33)

Má nárok na stravenky zaměstnanec, který musí v důsledku poranění nohou pracovat doma (místo výkonu práce ošetřeno smlouvou)?

Odpovědět zkus to (mira , 23.3.2011 21:59)

Kalousku , zkus to, nám z toho hovna ještě sebrat stravenky.Až tu nebudete , po vás už to nikdo nedá dohromady

Odpovědět svátky (deivid , 17.2.2011 16:17)

Dobrý den zaměstnavatel mi neproplácí svátky nýbrž místo svátku mi dá dovolenou je to vůbec pracovně právní ?? Respektive , kde se obrátit aby si na něj došlápli děkuji za informace.

Odpovědět neplacené státní svátky (xx , 21.10.2010 08:32)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je právně možné, že jsme dostali od zaměstnavatele k podepsání pracovní smlouvu, ve které jsou vyjmuty státní svátky, aby nám je nemusel zaplatit. Předem děkuji za odpověď.

Odpovědět volno na pohreb (anonym , 24.11.2010 01:43)

Zena nedostala,od podniku volno na pohreb,sveho otce.Pritom ze zakona ma narok,na 2 dny,placeneho volna.Utahana,po 2 nocni,nakonec jela s pribuznym v aute,zhruba na pohreb,80 km vzdalenem,jinak nemela sanci,se na pohreb vubec dostat.Je to normalni,ve 20 stoleti?,takoveto jednani,se zamestnancem?

Odpovědět Státní svátek (MM , 8.8.2010 20:20)

Dobrý den,zaměstnavatel mi neproplácí st. svátky, tvrdí, že toto funguje max. už jen ve státních podnicích. Má pravdu? Když je st. svátek, tak si buď mohu vzít neplacené volno nebo pracovat,bez žádné fin. výhody za práci ve svátek nebo to např. na Štědrý den řeším vybírám dovolené. Děkuji za odpověď.

Odpovědět stravenky (Hana , 19.5.2010 14:33)

dobrý den, prosím o info,jaká je nejpoužívanější hodnota stravenky pro zaměstnance.

Odpovědět Zaměstnanecké výhody,stravenky (marcela , 2.3.2010 22:37)

Pracuji v nepřetržitém provozu ve 12 hodinových směnách,máme nárok na stravné a v jaké výší.děkuji

Odpovědět Re: Zaměstnanecké výhody,stravenky (Martina Z. , 11.3.2010 09:01)

Máte nárok na přestávku na jídlo a odpočinek, min. po 6 hodinách nepřetržité práce. Stravné (stravenky, příspěvky) vychází z kolektivní smlouvy a to je individuální dle každé firmy.

Odpovědět Společné podnikání - jak je to nejlepší? (misha , 16.2.2010 12:09)

Dobrý den, mám dotaz ohledně společného podnikání. Chceme s otcem začít spolu pracovat na jistém projektu. Tak by mne zajímalo jak to pro nás bude nejvýhodnější z hlediska financí a administrativy - když budeme sdružení a každý pak OSVČ, nebo v.o.s., nebo když bude otec můj zaměstnanec? Děkuji za odpověď.

Odpovědět Žádost o radu ohledně proplácení státních svátků (Jana , 8.12.2009 13:21)

Pracuji ve školství jako nepedag.v kancelari.Pokud ma škola podzimni prazdniny,budova je zavrena.Vsichni zamestnanci maji dovolenou, případně neplacené volno.Zajímá mě,pokud je v tomto týdnu statní svátek,zda mám nárok na proplacení tohoto svatku ? Děkuji za odpověd.

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama