Diskuze k tématu
Vláda chce zrušit některé úvěry na bydlení pro mladé
Vláda se chystá zrušit populární půjčku na rekonstrukci domova - tzv. Úvěr 150. Státní fond rozvoje bydlení, který ji poskytoval, už na ni zkrátka nedostane peníze...Co si o tom myslíte?
Odpovědět Pasivní příjem - finanční nezávislost (Josef Káňa , 28.9.2010 16:55)
Přeji příjemný a krásný den, dovolte mi Vám představit revoluční věrnostní program, který ve světě úspěšně funguje již několik let. Jedná se o propojení věrnostního programu s platební kartou, kterou můžete nakupovat cokoliv, kdykoliv a kdekoliv po celém světě. Klub poskytuje pro členy refundační věrnostní kartu. Díky této katě můžete nakupovat v 30 mil. obchodech po celém světě. Výhodou této karty je schopnost vytvořit pravidelný pasivní příjem. Po 10-15 letech Vám vydělává tolik, kolik měsíčně utrácíte. Více na: www.nejlevnejsi-pasivni-prijem.webnode.cz
Odpovědět úvěr (hosler , 3.11.2008 12:12)
Nemáte prosím někdo zkušenosti s firmou GORPROFIN či STYLPROFIN??? děkuji za odpověď
Odpovědět byrokracie me znemoznila si vzit tuhle pujcku (Aleš , 17.8.2008 09:34)
Chtel jsem si zazadat o pujcku na koupi bytu. Musi se nejdriv sepsat s prodavajicim predkupni smlouva a pak poslat s dalsima papirama na fond a cekat. Bohuzel 2 prodejci to radsi prodali nekomu jinymu,protoze dostali penize na ruku. Vzal sem si tedy radsi pujcku od stavebka, sice tam je vetsi urok, ale mam byt. Kdyz sem slysel, ze vyrizeni pujcky od statniho fondu nekomu trvalo i 4 mesice, tak jsem jen rad.
Odpovědět Vládní zásahy (Leoš L. , 1.2.2008 15:56)
To co naše vláda dělá je neuvěřitelné! Jsou voleni námi a takto zneužívají svého postavení! Potřebovalo by udělat další "pražskou defenestraci" a učinit tomu konec! Co oni si dovolují, to je nepřípustné! Sám studuji poslední (5.) ročník vysoké školy a když vidím, co vše dělají pro občany naší země, tak mám chuť opustit tuto republiku! Hlavní je, že oni si hrabou na svém vlastním píšečku, pobírají plat vyšší než 60 tis. Kč, výhod mají více než potřebují, ...atd. A vše je financováno z kapec daňových poplatníků! Podívejme se jen na věci, které se týkají občanů (otázka RADARU, volba prezidenta,aj.) Tyto věci se týkají nás občanů a proč mají za nás rozhodovat oni, když jsou voleni námi a mají brát naše názory a uvádět je ať už v Parlamentu či Senátu ČR. Když dostane úplatek a je jedno o jakou věc se jedná, razítko je na dokumentu okamžitě! Jen si vezměte, náš milovaný prezident Václav Klaus, dostal od Škoda Ml.Boleslav luxusní Škodu Superb a on ji odmítnul, že je pro něho nevyhovující! Přitom se vozí v BMW, který stojí daňové poplatníky od +/- 2 mil. Kč za vozidlo! Místo, aby podpořili značku, která má letitou minulost v historii naší republiky. Musí se vozit v zahraničních vozidlech, ale proč?! Česká ekonomika potřebuje podpořit při schodku SR a zadlužení našich budoucích generací! Komentářů by se dalo uvést dalším tisíc, ale kdo to ovlivní? BOHUŽEL NIKDO!!! A co se týče zrušení půjček pro mladé, to je hanba co se v naší republice děje! Jak má potom mladý člověk začít svůj život, když nemá kde bydlet! Pak se divíme, že je stále méně dětí, když mladí lidé je nemají kam přivést k životu!!! CHTĚLO BY TO NĚCO UDĚLAT!!! ALE CO???
Odpovědět Re: Vládní zásahy (Pawel , 29.12.2008 11:27)
Tojo, naprosto s autorem souhlasím. Taky teď řeším, kde budu bydlet. Když vidím ty ceny bytů a domů, tak mi je špatně. To jsem zvědavej, kdy s přítelkyní pořídíme dítě, když většinu peněž shltne bydlení :-(.
Odpovědět Velké rušení všeho (jofry , 31.1.2008 21:46)
Je třeba zavčas zrušit tuto vládu než ona ve velké rušení všeho zruší i nás.
Odpovědět To neni jen bydlení.. (Drahuše , 18.11.2007 18:56)
TO NENÍ JEN BYDLENÍ ALE CELKOVĚ TO STOJÍ ZA ....TŘEBA JÁ JSEM OVDOVĚLA V MLADŠÍM VĚKU A NA VDOVSKÝ DŮCHOD MÁM NÁROK JEN PO DOBU JEDNOHO ROKU PROTOŽE MĚ NENÍ 50LET .COPAK SE SMRT PLÁNUJE,UŽ TAK DOST TRPÍME NEMÁM NA BYDLENÍ BYLA JSEM 3ROKY BEZ PRÁCE NĚKDY SI ŘÍKÁM CO NA TOM SVĚTĚ DĚLÁM A NAŠI POSLANCI ONI MAJÍ A NE MÁLO A PŮJČKY PRO MLADÉ KDYSI BYLA NOVOMANŽELSKÁ PŮJČKA DNES BY TO TAKÉ POMOHLO ALE PROČ...
Odpovědět Jak jednoduché zrušit dobrou věc (Cilka , 10.10.2007 10:00)
To už tak bývá, když se vymyslí něco co lidem pomáhá, tak to nějaký šikula zruší... co chcete čekat od našich poslanců
Odpovědět Re: Jak jednoduché zrušit dobrou věc (luek , 10.10.2007 13:35)
Souhlasím, úvěry pro mladé byly jednou z mála věcí, která se vládě povedla, a která byla poměrně slušně využívána. Zřejmě proto je ji potřeba zrušit.
Odpovědět Vidím to bledě (Pepa , 10.10.2007 09:48)
Zdá se mi, že současná vláda dělá pro podporu bydlení velké kulové... Zrušuje státní úvěry, kašle na zdražování hypoték nechává růst nájemné... Kde máme pak na bydlení brát?
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí