Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Registrace dlužníků

Pokud půjdete žádat o půjčku, banky si vás mohou snadno "proklepnout" v některým z úvěrových registrů. Vadí vám to?

Odpovědět podvodné jednání (Valda , 31.1.2012 13:28)

Podvodnicí jsou všichní banky a pojišťovny. Mám velice špatné zkušeností s ČS a Cardif.

Odpovědět výmaz z registru (pavel , 11.1.2012 17:00)

Dobrý den, nechá se udělat výmaz z bankovního registru

Odpovědět proc je konsolidace kdyz vam nepomuzou (JP , 1.1.2012 18:03)

splacim nekolik pujcek a uveru celkem za 24 000kc .Mysela jsem si ,ze kdyz pozadam o konsolidaci bude mi vyhoveno,opak je pravdou neudelaji.Nikde nedluzim a splacim pravidelne .Nedluzila jsem nikde akorat ,ze splatka prisla o par dni pozdeji ,podle toho kdy dorazila faktura a nemam narok poradi mi tu nekdo Diky

Odpovědět PODVOD!! (Radimek , 6.11.2011 18:55)

Dejte si pozor na vychytralé podvodníky ze společnosti HELP – sdružení práv podvedených! Naslibují vám pomoc před podvodnými společnostmi. Jejich účelem je akorát z vás vymámit peníze aby si obohatili vlastní kapsu.

Odpovědět PODVOD - HELP (Marek Šidlák , 25.10.2011 17:27)

Lidi dávejte si pozor na společnost HELP – vede ji pan Jungmann byl pravomocně odsouzen za podvod! A teď vede spolu s dalšími podvodnou společnost!

Odpovědět HELP - podvádí své klienty (Podvedený , 18.10.2011 19:06)

Proč teda chodíte všichni k podvodníkům? Se proberte cpát někomu jako je společnost HELP peníze dopředu. Asi ani nikdo nevíte, že jejich zakladatel Jungmann byl pravomocně odsouzen za podvod.

Odpovědět superpodvodnik (mariska , 29.9.2011 02:53)

dobry den,prosim vas nievie niekto z vas kde sa momentalne nachadza pavel ulcak,byvaly pracovnik finance tak isto"zemsky riaditel RoFis? ten chlap ma pripravil o 100000. Ak je aj Vam dlzny nejake peniaze,alebo viete ze je niekde dlzny dajte vediet. Chcem si urobit kompletný obraz o SUPERPODVODVIKOVI

Odpovědět HELP - další podvodníci (Podvedený , 30.8.2011 17:20)

Vůbec nechtějte mít nikdo nic společného se společností HELP – špiní jména ostatním firmám a snaží se nalákat klienty za příslibem pomoci. Vede je pan Jungmann a ten byl dokonce pravomocně odsouzen za podvod!

Odpovědět PODVOD (Radek , 3.8.2011 19:15)

VARUJI před společností HELP – sdružení práv podvedených nabízejí pomoc podvedeným klientům a vybírají akorát peníze nic jiného!

Odpovědět CETELEM (klient , 15.7.2011 19:51)

Radím vám všem nezačínejte si nic se společností Cetelem. V případě, že z vaší strany nastane nějaký problém se splácením (což se může stát každému a nemusí to být jeho vlastní vinou), nikdo se s vámi nesnaží problém vyřešit tak, abyste byli schopni dostát svým závazkům. Jeden den vám volají a vy se s nimi na něčem dohodnete a za dva dny vám volají znovu a je všechno jinak. Splátku vám nesníží na částku, kterou byste byli schopni splácet. Vaše snahy o domluvu absolutně ignorují. I když vy uznáte, že dlužíte a chcete platit, rozhodce vám pak nařídí zaplatit dlužnou částku v plné výši a k tomu vám Cetelem naúčtuje dalších 20.000,- za právního zástupce, i když má svoje vlastní právní oddělení. A to vše zaplatit do 3 dnů. Nikdo se s vámi dál o ničem nebaví. A takhle se vydělávají peníze. I když třeba několik let platíte bez problému a pak se dostanete do problému jako já, řeknou vám, že jste měli zvážit svoje možnosti při uzavření smlouvy. Možná si teď říkáte, že to všechno píšu jen ze zloby, ale věřím, že lidí, kterým se to stalo stejně jako mně, je podstatně víc. Nikdy nevíte, do jaké situace se můžete i vy dostat.. A Cetelem se prostě dohodnout nechce.

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama