Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

mBank vstupuje na český trh: Věříte, že splní, co slibuje?

mBank přináší například běžný účet bez poplatků, nejlépe úročený bankovní spořící účet na trhu, nebo hypotéku s možností předčasného splacení bez sankcí. Myslíte, že banka chce jenom nalákat klienty a bude mít nějaké skryté poplatky? Důvěřujete jí, nebo zkrátka nevěříte, že by se mohla tak moc odlišovat od ostatních bankovních domů?

Odpovědět Tak dámy a pánové! (Igor , 6.1.2012 21:42)

Vážení, jsem jedním z prvních klientů mBank od vzniku. Po tuto celou dobu jsem s bankou neměl jakékoliv problémy. Celá moje spokojenost je založena na principu banky, který tu všichni opomíjíte a to je fakt, že je převážně založená na internetbankingu. Pokud tedy nechci platit bance žádný poplatek, mám možnost tu možnost, za pevně daných podmínek... Se spořákem víme všichni, že to šlo do kytek. Osobně mam spořák u ING, kde je už více než 5 let pořád stejný úrok a je zdrarma... nepotřebuji spekulovat... Osobně bych doporučoval vyhnout se výrokům jako "nedoporučuji", "nejhorší", jako i "nejlepší", nebo "úchvatná", nebo jiné rádoby absolutní a diskutabilní termíny a připodobnění. Každá společnost má "to svoje". Jedna je dobrá na poplatky, další na služby, někomu se prostě líbí to logo, je to jedno... Pakliže někdo chce banku, kde může nezaplatit ani korunu, je tu možnost. Nebavím se o podnikatelských účtech. U pojišťoven, spořitelen a dalších je princip stejný, jde jen o to si uvědomit "po čem vlastně jdu" zda mne zajímá kvalita, výnos, likvidita, riziko, nebo od každého něco. Evidentně se to tu šíří poradce nad poradcem i já jsem poradce ;) škoda, že svých klientů mám dost, tady by určitě někdo radu potřeboval a chtěl :)

Odpovědět M bank rozhodně nedoporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!! (meredith , 30.11.2011 09:18)

Jak už po několikáté mám problém u mbank s penězi které mi buď odečtou 2x nebo si je odečtou a vrátí až po 3 měsících!!!!!!!!!A vše svádí na VISU,což mě absolutně nezajímá,je to jejich problém.Je to katastrofa.Obrovskou nevýhodou je,že nemá kamennou pobočku,protože řešit neustále něco přes telefon (nedej bože když se uťuknete v přihlašovacích údajích,to tam můžete volat do nekonečna) nebo přes email je prostě k ničemu (nechci být vulgární).Takže tímto chci oznámit všem kteří o této bance někdy přemýšleli ať jdou radši jinam,protože tady to rozhodně za bezplatné služby nestojí!!!!!

Odpovědět prevod penez z mbank do ceske sporitelny (bara , 26.4.2011 18:01)

dobry den prosim vas nevite nekdo jak dlouho trva prevod penez z mbank do ceske sporitelny?pani mi sice rekla ze 2-3 pracovni dny ale castka byla odeslana 21.dubna a na ucte stejne nic nemam mete stim nekdo zkusenosti prosim vas dekuji

Odpovědět zrušení konta ?? ( 31.7.2010 18:35)

Chci se zeptat, jak bych mohla zrušit konto u mBank?

Odpovědět Pozor na nízké úročení eMAX Plus, zdaleka není 1,85% !!! (Martin , 2.4.2010 18:11)

Úročení na účtech eMAX Plus je ve skutečnosti výrazně nižší, než oněch proklamovaných 1,85%. (Ve srovnávací tabulce na finance.cz je toto taktéž chybně uvedeno.) Úročení je pásmové, t.j. do 600tis. dostáváte jen 1%, při uložení vyšší částky je úrokem 1,85% úročen pouze rozdíl Vklad-600.000. Pokud tedy máte vloženo např. 1.200.000, pak je celkem úrok pouhých 1,425%. Kdo nevěří, ať se pozorně podívá na www.mbank.cz - zde je výtah z uvedeného popisu úročení produktu eMAX Plus: "Příklad: Pásmové úročení znamená, že pokud bude kreditní zůstatek na účtu eMAX Plus ve výši 700.000 Kč, pak kreditní zůstatek do výše 599.999,99 Kč je úročen sazbou 1,00 % p.a., dalších 100.000 Kč je úročeno 1,85% p.a." Účet je tedy rozhodně velmi daleko od zmiňované páté pozice na trhu, jak je dnes nesmyslně uváděno v titulním článku finance.cz!

Odpovědět Vzdělávací audio (BodaZ , 7.3.2010 08:59)

Dobrý den, Máte někdo vzdělávací audio nahrávky a chtěli by jste je vyměnit? e-mail: bohumilkubec@seznam.cz

Odpovědět Nespokojený ( 25.6.2009 23:46)

Pokud vše funguje je to perfektní. Jinak jsou problémy - Můj případ: Několika násobný pokus o převedení peněz končil "CHYBA RUTINY TC2C1000 (2), KÓD 10" a převod se neuskutečnil! Chtěl jsem použít mLinku. Tam jsem narazil na velmi "inteligentní" obsluhu, takže jsem se po dlouhých odmlkách a 19 minutách hovoru dozvěděl, že převod nejde provést (u konkurence převod po telefonu trvá 0,5 až 1 minutu a úspěšně). Nadiktoval jsem obsluze mLinky telefon v naději, že mi podá zprávu co mám dělat (převod peněz nebyl uskutečněn). Nikdo se mi neozval. Použil jsem hlášení poruchy mailem, které mi nabízí jejich stránky, ale tato adresa zřejmě má stejný význam jako odpadkový koš v mém PC. Volal jsem do kamené pobočky, kde mi nabízeli ať přijdu, že problém vyřešíme. Nechápu proč mne INTERNETOVÁ banka chce připravit o čas návštěvou pobočky, místo toho aby si to dali do provozuschopného stavu. Učinil jsem ještě jeden pokus a poslal Mail přes Outlook, abych měl doklad o odeslání. Teprve na tento druhý mail mi odpověděli po 36 hodinách a poradili jak chybu obejít. Přitom se jednalo o pracovní dny a můj mail byl odeslán v 07:34 ráno! Toto beru jako naprostou neúctu k zákazníkovi a ihned jsem všechny mé peníze převedl ke konkurenci.

Odpovědět MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( (Milan , 19.3.2009 18:43)

MBanka před pár měsící nalákala lidi na krásně úročený spořicí účet zvaný eMax - 3,5 % ročně. A dnes? Směšné úročení 1,3 % ročně. Zase jsme se my, chamtiví Češi, nechali oblbnout mazáním medu kolem huby, tentokrát od polských internetových kšeftařů. Tento druh "spoření" se opravdu nevyplatí... P. S.: Ano, MBank teď nabízí eMax Plus, který má dvojnásobné úročení než "obyčejný" eMax. Ale kdo by své peníze stěhoval na nový účet, když na něm úročení bude za pár měsíců zase blízké nule. :-/

Odpovědět Re: MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( (Jiri , 9.4.2009 18:10)

Jestli tu někdo někoho oblbuje, tak je to autor příspěvku, protože zároveň se snížením úroku na 1,3% na eMax účtu nabídle všem klientům mBank spořicí účet eMaxPlus s úrokem 2,8% pa.

Odpovědět Re: Re: MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( (David , 18.12.2009 21:22)

Tenhle účet má úročení 2,1%p.a., je řízen sazbou, kterou vyhlašuje ČNB a ta jí nedávno snížila na historické minimum tj. 1%. Dotazy směřujte na dzankerer@gmail.com

Odpovědět Re: MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( ( 26.3.2009 07:32)

Milý Milane, jestli jste si nevšiml, tak na všech spořících účtech šly úrokové sazby dolů. Ne jen u mBank. A je to dáno ekonom. krizí na trhu. Mějte doma peníze pod polštářem, možná, že se stane zázrak a peníze se vám budou přímo líhnout doma. S Pozdravem Alena

Odpovědět Re: Re: MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( (hanka , 16.3.2010 14:28)

Pravda, líhnout se nebudou, ale taky nebudou mizet v černé díře banky.

Odpovědět Re: Re: Re: MBank svými spořícími účty jenom oblbuje lidi :-( (Igor , 6.1.2012 20:54)

No, tak nebudou mizet v díře bance a budou mizet v černé díře zvané "inflace". proti ní je opravdu lepší mít peníze v bance, sice o 0,1% ale je to výhodnější, nebo peníze s nějakým rizikem investujte, aby jste hodnotu peněz když už nic, tak alespoň zachoval, nebo mírně zvedl. ;)

Odpovědět chyba v článku (moa , 20.1.2009 20:32)

FIO záložna má od minulého týdne na FIO kontu jen 3,1% úrok

Odpovědět výběr z bankomatu (petr , 26.2.2008 18:00)

Ty 3 bezplatné výběry jsou měsíčně?

Odpovědět Re: výběr z bankomatu (Jaromír Flegel , 24.1.2010 00:56)

Ano, během kalendářního měsíce - pro přesnost od 1. dne do posledního dne v kal. měsíci, od půlnoci do půlnoci. Záleží na výběru, ne zaúčtování.

Odpovědět Re: výběr z bankomatu (klára , 1.6.2008 01:06)

ano

Odpovědět Re: Re: výběr z bankomatu (Vasis , 1.7.2008 11:25)

A plati to pro vsechny bankomaty, nebo jen pro nektere (napr. CSOB, KB adt) ?

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama