Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Stavební spoření: zrušit či zanechat podporu?

Předseda vlády je připraven zrušit státní podporu stavebního spoření. Souhlasíte s tímto krokem? Může omezení státních dotací ohrozit bytovou výstavbu v Čechách? Je stavební spoření zneužíváno?

Odpovědět zhodnocení - jak si správně vybrat SS (Marina , 13.10.2011 21:07)

dobrý večer, chtěla bych si vypočítat vnitřní míru výnosnosti stavebního spoření. Bohužel nevím, jak na to. Pomůžete mi někdo s postupem? měsíčně bych uložila 1600 na 6 let při zhodnocení 2%p.a. díky moc za rady

Odpovědět Špatný Honza (Honza , 14.9.2011 15:01)

Viděli jsme, ale ten pravý Honza jim utekl. Viz. tady www.jajsemhonza.cz

Odpovědět Re: Špatný Honza (Richard , 14.9.2011 17:10)

Co je to za fake? ale skvělý nápad jak se za cizí prachy zmedializovat.. šikovnej chlapec! jinak kdo chce vědět o co doopravdy je tak na www.kdojehonza.cz doporučuju shlédnout nově přidané video a to do konce! maji to dobře zmáknutý :)

Odpovědět Nová reklama kdojehonza.cz (Martin , 6.9.2011 14:19)

Chci se zeptat viděl jsem novou reklamu, která je docela zajímavá a pobavíte se u toho, ale není tam kdo za tím stojí. Přijde mi to jako reklama na nějakou stavební spořitelnu. Co myslíte? Že by konečně prozřeli? Jinak tady odkaz www.kdojehonza.cz pro ty kdo neviděli.

Odpovědět Podpora ano či ne (oteck , 11.7.2011 16:40)

Sice nějak nevidím příspěvky na dané tema - ponechat podporu či nae, ale připomínám: Nemálo klientů čerpá překlenovací i přidělené úvěry. A bude je splácet ještě 5 - 20 let. A t.zv. bonita byla počítána a splátky simulovány se stávající podporou - u starších s podporou 4.500,-Kč ročně. Změna ovlivní tedy i výši splátek a klienti, kteří měli bonitu "knop" se dostanou do potíží, zejména nebudou-li se ani úroky odečítat od daňového základu... Rodina, která čerpala úvěr na tři členy ( a tedy měla i tři podpory) bude mít citelnou ztrátu a pokud si odečítala i max. úrok, tak dalších až 45.000,- bude tratit na daních ročně....Měnit podmínky "za jízdy" je minimálně nemravné, řada lidí se "postarala o vlastní bydlení" - jak nabádal stát a nyní o něj může přijít!

Odpovědět ZFP akademie (saša , 30.3.2011 14:08)

ZFP Akademie je společnost,která učí lidi rozumět svým financím. A podle mě je to učí (pod záštitou ministerstva školství) velmi dobře. Mě poradili i pomohli s úvěrem na bydlení. Jsem moc spokojená.

Odpovědět Re: ZFP akademie (Jan , 22.6.2011 17:32)

Již jsem také měl tu možnost setkat se s poradci ze ZFP a poradili mi, získal jsem díky tomu zajímavé smlouvy s dobrými podmínkami.

Odpovědět Re: ZFP akademie (bobina , 19.5.2011 10:42)

já mám teda úplně opačnou zkušenost, předělali mi všechny pojistky, uzavřeli se mnou 8 stavebních spoření na vysoké částky, a dneska už vím, že jsem to vůbec nepotřebovala. Zato mě to dost stálo. Příště, až budu chtít pojištění, obejdu si pojišťovny a stavební spořitelny.

Odpovědět Re: ZFP akademie (Bořivoj , 27.4.2011 14:31)

Musím se připojit k příspěvku Saši, neboť společnost, která učí rozumět financím má určitě budoucnost. Co nás nenaučili ve škole, to se můžeme naučit v ZFP. Alespoň trochu rozumět financím by měl snad každý a každému se to v životě bude hodit. Musím říci, že i pořad Suma sumárum na ČT1, který je vyroben ve spolupráci se ZFP a ING je také velice přínosný.

Odpovědět Rada (Jocelyn , 17.2.2011 14:11)

Já mám výborné zkušenosti ze ZFP Akademií. Lidé co tam pracují(aspoň s těmi co jsem se setkala) jsou opravdový profesionálové.Poradili mi co je pro mě výhodné a dozvěděla jsem se hromadu cenných informací.

Odpovědět Re: Rada (Daniel , 29.3.2011 11:18)

Mám také dobré zkušenosti se ZFP. Snaží se lidem pomoci s jejich financemi. Nacházejí programy dle požadavku klienta. Radí, ale nenutí. Jsou jiné společnosti, které Vás nutí uzavírat nevýhodné smlouvy. Zatím mám se ZFP dobrou zkušenost. Neplatím přemrštěné a zbytečně drahé smlouvy, ale v rámci možností spořím. Prošel jsem si i základním seminářem a dle sloganu společnosti: učíme lidi rozumnět financím, tak tak to i vypadalo na základním semináři. Základy naučí a pak by měl člověk projít i vedlejšími proškoleními, aby měl bětší povědomí o financích. Pokud o to ovšem ten člověk má zájem.

Odpovědět Vím, co se stavebním spořením!! (Luca K. , 14.2.2011 16:23)

Dobrý den, před nedávnem jsem řešila problém, co udělat se stavebním spořením, protože už nebylo tak výhodné. Obešla jsem několik různých bank a nejlepší řešení mi nabídla AXA.Jedná se o produkt, kam lze vložit 100.000,- a více-a to BEZ POPLATKŮ.Pro více informací mě klidně kontaktujte na email kracmaluc@seznam.cz.

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama