Diskuze k tématu
Česká pošta zdražila od 1. ledna své služby. Co vy na to?
Je ještě dneska vhodné platit složenky na poště? Zatímco Česká pošta od ledna letošního roku podražila, některé banky se snaží stlačit poplatky co nejníže. Podnítí ve vás zdražení chuť více využívat internetové bankovnictví?
Odpovědět česká pošta (BUBU , 11.10.2011 16:47)
Nikdy jsem si nestěžovala na poštu, pár pochybení se našlo, cizí dopisy ve schránce,hození oznámení , příjemce nezastižen i když jsme doma... Jsme jen lidé a pošťačky to asi jednoduché nemají. Ovšem co se děje teď, kdy česká pošta nekalým způsobem přebírá po 11 letech noviny konkurenci a chtějí víc, končí jim monopol a páni nahoře by měli málo penízků. Někdo tu říká chce to konkurenci, bohužel pošta má páky na zničení po tolika letech si vymýšlí,že konkurence PRˇY je NESERIÓZNÍ. A vydavatelé? Ti slyší na nízké ceny. Sranda je, že tisk, který přebrala nevozí pošťačky , ale lidi co seženou , je nezaměstnanost a tak i 2000tisíce jsou dobré, pošťačky nadávají ,když se nováčkové nevrátí do 8h, aby zase s autem vyrazily ony. Za škodu za autě jsou též zodpovědní, dnes ráno na přejezdu v západní čechách srazil vlak poštovní auto s řidičem, který rozváží tisk. Za 2tisíce bude teď splácet auto poště kolik let. Aspoň, že on vyvázl nezraněn. Tak hlavně ať se nahoře pošˇáci pořádně naž..rou a pomějou. Je to zkrátka státní bordel.
Odpovědět Záhada (fantomas , 29.10.2010 00:58)
Tak to by mě zajímalo,kam ty peníze tečou...Ohlédli jste se už někdo,v čem se rozváží balíky.Začíná to být nebezpečné povolání...Ty auta už mají za sebou hodně řidičů a díky tomu systému,co nový den to jiné a bohužel staré auto,to s nimi vypadá,jak vypadá.Otlučené ze všech stran,rezavé,celoročně na zimních pneu ( nebo letních) a nespolehlivé. Dokud Česká pošta nezavede organizaci a přidělování vozidel jednotlivcům tak to snad ani nemá cenu,aby se do takových akcí,jako rozvážení pošty,pouštěla.Ono se to bohužel ani neřeší,i když se stane havárie.Viník je vždy řidič,který to auto ten den převzal.Ale zamyslel se už někdo nad tím,co se stane,když auto nepřevezme?Uslyšíte jen,auta nejsou,zítra už nemusíš chodit do práce.Vždyť on se nějaký trouba zase najde,který to rozveze a případnou škodu uhradí... Závěrem: Co taková práce balíkového doručovatele obnáší: 1.Firemní předpisy,stav vozidla,finanční hotovost,hmotná zodpovědnost za zboží,vozidlo,dopravní situace,časový pres (smluvní doručování zásilek do určené doby),příjemné vystupování,korektnost a hlavně mlčení o problémech.Není čas na svačinu a už vůbec ne na chyby.Každou chybu draze zaplatíte a co?Že mají odbory?Nenechte se vysmát... Ano,poznali jste,jsem jeden z nich a předem se omlouvám,pokud někoho zabiji tím,že odskočím doručit zásilku a auto se nekontrolovaně rozjede,neboť jsem hlásil závadu ruční brzdy,která se spravila tím,že někdo utáhl lanko ale auto stejně nebrzdí... a nebo to nebudu já??? Možná to bude kolega.Vždyť dokud ráno nenaložím,tak nevím které vozidlo dostanu....
Odpovědět i elektřina zdražuje!!!!!!!! (simča , 27.2.2010 23:49)
Vážení,že budete na poštu nadávat tak to vám nepomůže všechno se zdražuje tak i poštovné zdraží benzín všechno a tak i pošta to je přece logické a ví to i malé děcko!!!Nevím čemu se furt divite!!!!Nazdar
Odpovědět bordel něco stojí (kačer , 14.2.2010 14:18)
Takový binec jako je na české poště si normální člověk těžko představí,dokud nevidí pod pokličku.To by jeden blil.Protože poštu vede banda lumpů a zlodějů musí se zdražovat.Už aby měla pošta tvrdou konkurenci.Potom půjde ke dnu.
Odpovědět česká pošta od 1.ledna zražila.Co vy na to? (sumak4@seznam.cz , 28.1.2010 15:20)
Pošty zdražují a služby maj čímdál horší.Kolikrát na poště hromada přepážek a funguje jen jedna.Jsou tam zbytečné fronty.
Odpovědět Re: česká pošta od 1.ledna zražila.Co vy na to? (pošťačka , 13.2.2011 15:05)
A víte proč tak jsou fronty a hodně přepářžek je zavřených? Protože nejsou lidi, kteří by tam dělali...Snižují se neustále stavy a pak to vypadá takhle. Fronty a nespokojení zákazníci i zaměstnanci. A pokud si někdo myslí, že za horentní platy, tak se taky plete. Jsem na poště 10 let a pokud mi na účet při výplatě přijde 14000, tak jsem ráda. Ale běžte dělat něco jiného na malém městě a v dnesní době... Bohužel, pokud si stěžujete u vedení, tak to zná teď jedinou odpověď..pokud se ti to nelíbí, tak jdi...a odbory...? na *****
Odpovědět Re: česká pošta od 1.ledna zražila.Co vy na to? (simča , 27.2.2010 23:52)
a proč asi..nemají čas jen sedět u přepážek plno lidí si myslí,že úřednice na poště jen sedí a buzeruji lidi,ale to je nesmysl!!!Kdyby si jen někdo tak zkusil jaké je to dělat na poště vstávat brzo a tahat se s těžkejma balíkama!Jsou to jen lidi sakra!!!!
Odpovědět dvacka (velingerova@centrum.cz , 20.9.2008 11:25)
chtěla bych odkoupit papírovou dvacku..myslíte,že je to možné? a kde? díky
Odpovědět dvacka (vela , 20.9.2008 11:22)
chtěla bych ještě dostat papírovou dvacku,myslíte,že je možné ji někde odkoupit? (v ČNB)?
Odpovědět Pošta (janhosik@seznam.cz , 15.1.2008 10:19)
Pokud máte účet a dostanete se do finančních problémů, tak ho máte ze "zákona" nepoužitelný. Pak musíte využívat služeb pošty. Jedná se nekalou soutěž danou zákonem.
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí