Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Odměny hráčů Eura 2008 v milionech

Euro 2008 - svátek všech fotbalových fanoušků je tady. Jistě jste již slyšeli nebo jste četli o výši odměn pro hráče, kteří se účastní tohoto mistrovství. Sumy jsou opravdu vysoké, záleží jen na hráčích jak daleko se v soutěži dostanou. Co říkáte na odměny fotbalistů? Jsou podle vás přiměřené, nízké nebo naopak zbytečně vysoké?

Odpovědět Vynikající nápady (Isabella , 13.10.2009 23:39)

http://www.tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1589-Spicka-ledovce-ODS-tomu-nemuzeme-verit/n2154-Jste-uspesni-Prodame-vas-Vynikajici-napady-ODS

Odpovědět Super článek!! Přečtěte si!! (Mia Moorová , 11.10.2009 22:24)

http://tojesila.cz/cz/s16/c1633-ZHAVE-AKTUALITY/n2214-Sokujici-skutecnosti-jak-by-mohla-nase-zeme-dopadnout

Odpovědět help,help (systémový nadšenec , 10.2.2009 14:10)

Dobrý den,sháním někoho kdo již provozuje WoodieCCI aby mi to pomohl správně spustit mě se to nedaří,takže poptávám a nabízím finanční odměnu a řidiče,který vás může odvézt tam i zpět...mám demo,ale dál opravdu nevím také bych měl zájem o systém "Vegas daily(vegasovy tunely)...Předem děkuji za kontakty.PS:jedná se mi pouze o zprovoznění prográmků na pc nikoliv o školení. mail: help123123@seznam.cz nabízím 5000 kč +řidiče

Odpovědět mzda za sport a umění (Petr , 15.7.2008 14:34)

Za tyto činnosti by se nemělo vůbec nikomu platit,neboť se jedná o zábavu a né o věc trvalé hodnoty. Jak k tomu např. přijde člověk který vytváří věci užitné hodnoty a je placen doslova almužnou vůči sportovců a tzv. umělcům,kteří ještě navíc dělají v převázné většině pouze ostudu a mají to jako koníčka a né skutečnou práci vytvářející něco užitečného !! Tato zábavná činnost by se měla provozovat ve volném čase a zadarmo,nebo popř. za skutečně vynalozené náklady !!!!!

Odpovědět Re: mzda za sport a umění (sumak4@seznam.cz , 28.1.2010 14:12)

Stímto názorem se nedá nic jiného než souhlasit.Naco je ve sportě tolik milionů,to není nic užitečného.A kolik se tam motá funkcionářů kteří se na tom jen pakujou.Pořád se říká jak na nic není,ale tyto peníze by stačily aby bylo skoro na vše.

Odpovědět Re: mzda za sport a umění (Petr 1 , 12.8.2008 15:40)

Tato situace se odvijí od poptávky a možnostech společnosti, která určuje co je a není zajímavé, bohužel v rámci celého světa se spousta velice důležitých věcí neřeší.

Odpovědět Odměny hráčů Eura 2008 v milionech (aaa , 8.7.2008 12:06)

předešle příspěvky jsou pravdivé.......

Odpovědět Souhlas (Dana , 5.7.2008 17:13)

Přesně to si myslím také - zvrácenost hodnot je děsivá! Navíc opravdu nechápu,k čemu potřebuje člověk desítky či stovky milionů!Když už někomu dělá dobře být milionářem,ať si jich pár nechá, ale zbytek by měl věnovat potřebným,vždyť tolik lidí hladoví! Kromě toho - sportovci,umělci apod. mají už tak dostatek životního štěstí v tom,že se živí vlastními zálibami.Proč tedy hamounit prachy?

Odpovědět Cože ? (cocobarra , 17.6.2008 12:29)

Mám pocit, že si z nás touto anketou děláte blázny, obzvláště po velmi " vydařeném " vystoupení našich fotbalových lazarů. Můj názor je ten, že by oni měli ještě něco zaplatit nám, fanouškům a né aby ještě za to trapné divadlo, co předvedli, dostali peníze. Už takhle je to všeobecně ve světě něco neuvěřitelného, když někdo jenom proto, že umí kopnout do balonu, vydělával částky, o kterých se lékařským kapacitám, nebo vědátorům, ani nezdá. Svět je zvrácený a je nejvyšší čas se zamyslet nad skutečnými hodnotami.

Odpovědět Re: Cože ? (kkk ll , 29.7.2008 14:19)

JJ všechno by měli zaplatit a ne ještě brát.A k lopatě s nimi

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama