Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Jste spokojeni s přímým bankovnictvím své banky?

Rychlé, přehledné a bezpečné přímé bankovnictví je velkou devizou každé banky. Většinou ho však nepoznáte, dokud ho nějakou dobu nepoužíváte. Až pak začnou na světlo vylézat "mušky a mouchy". Co vám vadí na přímém bankovnictví (internet, telefon...) vaši banky?

Odpovědět zkušenost (mikeš , 30.5.2011 09:28)

jsem klientkou několik let ale co dse děje poslední dobou nechapu nejhorší banka je tato jejich servismenky z klientem mluví jako s čunětem a nejen to několikrat my bylo vyhrožovano ta pozdější platbu jen proto že to vyšlo na víkend pokud mohu poradit vyhýbejte se teto bance když ptačka lapají hezky mu zpívají to jsou přesně oni něco jineho je když vam vnucují ůvěr a něco jiného pak s vamy provadějí nikdy nemají dost časte telefonaty o placení a vždy si to umí zdůvodnit jsou neurvalí drzí a arogantní proto vas varuji od nich radši ruce pryč dokud mate čas!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět bankovni poplatky (Aknel , 27.7.2010 19:36)

Ziji v zahranici a mam zde bankovni ucet u banky Nationwide. pokud bych si chtela poslat z tohoto uctu penize do CR zaplatim tady poplatek 20liber a ma banka GE Money bank si strhava 1% z doslych penez, tedy dvoji poplatky. Vyber z teto banky je bezplatny po celem svete , ale GE Money bank si bere poplatek 72,-Kc. mame vysoke poplateky v bankach na rozdilod celehosveta!!

Odpovědět paysec (evelin , 2.7.2009 16:00)

a jakym zpusobem funguje paysec?da se to ted poridit u hellomobile.

Odpovědět internerbanking (Norei , 22.12.2008 21:39)

Vyzkoušel jsem několik systémů elektronického bankovnictví a dám ruku do ohně za to, že naprosto bezkonkurenční je systém eBanky !! A kdo by chtěl namítat že už neexistuje - omyl !! RB po koupi eBanky uznala, že by své přejaté klienty velmi zklamala kdyby je převedla na svůj poměrně plochý a nešťavnatý systém, tak jej ponechala. A klienti RB si nyní mohou svobodně vybrat ze dvou systémů. Tolik demokracie !! Úžasné rozhodnutí. Děkuji.

Odpovědět PS (šmoula , 11.11.2008 18:27)

Nevím co máte proti PS spořitelně,vždyť jde vše jako po drátě,....jr

Odpovědět Re: PS (moa , 11.11.2008 21:36)

Jako na drátě,ale jen při návštěvě pobočky PS.Jinak při použití poštovního úřadu těžkopádnost a zdlouhavost.Neustále se zvyšující poplatky a vrchol:200,- Kč za zrušení účtu.Za co? Zrušil jsem včas všechny trvalé příkazy,pracovnice pošty přede mnou přestřihla platební kartu a ještě se PS nestyděla mně blokovat peníze na účtu měsíc a půl.Pane,to jsou služby!

Odpovědět Banky (masňák , 14.10.2008 12:23)

Vážení střadatelé, ať už spokojení, nebo nespokojení. Momentální velmi svízelná finanční situace ve světě z velké části zapříčiněna tím, že bankovní ústavy jsou nenažrané a její manažéři zloději.Když mají, tak si dávají tučné odměny a zlaté padáky a když je prů--r , tak chtějí, aby jste to zaplatili vy. Proto nic nikam nedávám, protože nic nemám a všechno si raději užívám. Proto mně situace vůbec nevzrušuje.

Odpovědět Re: Banky (Mark , 14.10.2008 12:36)

JEnomze dane prece platis... a z dani staty zaplati tyhle obrovske chyby bankeru. Musi je zaplatit jinak by se ekonomika zhroutila jak domecek z karet .. banker si z toho odnese jedine ponauceni ... kdyz uz chces udelat pruser dej si zalezet na tom aby to byl pruser do kteryho namocis vsechny, jen tak te z toho stat vytahne a ty budes zase cistej jak lilie. - pravidlo cislo jedna kazdeho bankere

Odpovědět Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (Zdeněk Rumler , 23.9.2008 11:34)

Od roku 1999 jsem klientem Fio, družstevní záložny. Vybral jsem si jí právě proto, že v té době již měla velmi dobré internetové bankovnictví pro fyzické osoby, nepodnikající. Po celou dobu si udržuje náskok, svůj systém stále vylepšuje, takže ostatní banky se sice snaží, ale stále zaostávají. Navíc jako první razila cestu bez zbytečných poplatků pro klienty, což se dnes stalo módním trendem ostatních bank. U Fio, družstevní záložny je to zvykem již dlouhá léta. V současné době prochází Fio, družstevní záložna procesem, na jehož konci se stane bankovním ústavem se vším všudy a už teď se těším, že ostatním bankám pořádně zatopí.

Odpovědět Re: Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (NoRB , 31.10.2009 22:52)

Přecházím od Raiff. k FIO. Ekonto je opravdu profi, jako spávce sítě znám i systémy KB a ČS - což je proti eKontu tragédie. eKonto je velice pohodlně ovladatelné a má nesmírně mnoho funkcí. Leč ta sranda opravdu dost stojí, jsem single živnostník, účetnictví si dělám sám a za účty jen na poplatcích platím v průměru 10 000 ročně. To jako sorry, ale to je šílené. Good by... Po 10 letech u Expadie/eBanky/RB.

Odpovědět Re: Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (glassworx , 21.10.2008 17:31)

liší se výhodnost z pohledu uživatelů a z pohledu akcionářů té banky...

Odpovědět Re: Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (Thomas , 24.9.2008 08:54)

V podstate souhlasim a take doufam ze FIO jako banka bude dobry konkurent ostatnim ... Spise bych ale rekl ze pouze mBance protoze ostatni, ackoliv zminujete ze nulove poplatky jsou pro vsechny banky modni tredn , ve skutecnosti tomu tak neni ? u mbanky jsou nulove poplatky realita, u FIO take, u ostatnich je to pouze klamava reklama ... vetsinou ty poplatky jsou nulove pouze nektere (za vedeni uctu napriklad) ale jine se dal plati (bankovni prevody, vybery z bankomatu) takze ostatni banky dal vybiraji poplatky a nic se na tom nezmenilo krome falesne reklamy ktera hlasa opak. To ze nektere banky zredukuji poplatky pokud jim posilate 25000 a vice mesicne je take hezky trik, mbank nema poplatky i kdyz tam posilate jen korunu mesicne ... takze stale tu je mezi mbank, fio a ostatnimi velice propastny rozdil...

Odpovědět Re: Re: Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (moa , 14.10.2008 20:43)

Souhlasím s oběma příspěvky v řadě.Doporučuji mít účet/účty/ jak u FIA tak u mBank.Jejich internetové bankovnictví má při vzájemném porovnání určitou specifičnost. Uvidíme,co nám na finančních trzích přinese budoucnost.Proto raději na účtech udržuji hotovost "tak akorát".

Odpovědět Re: Re: Re: Fio, družstevní záložna nemá konkurenci ! (moa , 11.11.2008 21:25)

Plně souhlasím,příspěvek odpovídá mojí strategii.U FIA,družstevní záložny jsem zhruba 5 let a u mBank od jejího počátku na našem finančním trhu.Nechápu "skalní" klienty bankovních molochů,kteří tvrdošíjně ať již z hlouposti či lenosti tvrdošíjně platí a platí nesmyslné bankovní poplatky.

Odpovědět GE Money (mh , 2.9.2008 14:09)

Jsem po zkušenostech s několika jinými ústavy fakt spokojena, navíc milý, vstřícný, ochotný příjemný personál na pobočce v Novém Jičíně.

Odpovědět Re: GE Money (Trepka , 3.9.2008 14:44)

hm, jak jsou na tom s poplatky ? ktery seznam bude delsi ? ten ktery je vyctem veci za ktere se poplatky i GE plati nebo naopak ?

Odpovědět Re: Re: GE Money (Tuwok , 24.9.2008 08:55)

ten mily personal samozrejme neco stoji :-) .. nizkonakladove banky jsou lepsi volba

Odpovědět JAVA bankovnictví od KB (Karolko , 29.8.2008 10:48)

Jak to, že autor nezaznamenal, že v KB měli JAVA bankovnictví jako první? Já už ho využívám dobře dva roky.

Odpovědět Re: JAVA bankovnictví od KB (Webmaster , 3.9.2008 14:58)

nevim zda bych to jejich pokrivene vnimani javy povazoval za prinosne ... KB mela to nejhorsi internetove bankovnictvi vubec a hodne dlouho jim trvalo nez vyslyseli volani odborniku na webdesign a prostupnost aplikaci ... oni to tusim optimalizovali vyhradne pro ten davno uzavreny a ukonceny bastl javy od MS, a se skutecnou javou to snad ani nefungovalo .... takze internet banking KB si nezaslouzi ani slovicko chvaly.

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama