Diskuze k tématu
Bojíte se finančních institucí?
Přes to, že finanční krize zatím výrazně nezasáhla českou ekonomiku, jednotlivci ji pocítili až až. Kdo měl investované prostředky v akciích, pravděpodobně teď kroutí hlavou. Banky a pojišťovny u nás sice nekrachují, ale ruku na srdce, uložili byste si někde nyní větší sumu peněz?
Odpovědět POZOR POZOR! (Wüstenrot , 9.2.2012 21:44)
Vážení, upozorňujeme Vás, že naše společnost Wüstenrot nemá v žádném případě nic společného se společností Wustenrolt Group. Tato instituce zneužila názvu naší společnosti k falešným a podvodným praktikám, jak získat peníze. Doporučujeme Vám, aby jste v žádném případě neplatili žádné kauce ani poplatky předem, jelikož nic neuvidíte, a platit budete muset. Pokud jste byli nalákáni a podvedeni nebo chcete vědět více informací, kontaktujte správce webu www.digibajt.net na emailové adrese digibajt.net@hotmail.cz . Váš Wüstenrot
Odpovědět asi jsem naletěla (monika , 26.1.2012 18:01)
asi jsem naletěla 48hod. a nic. a už mi posilají doporučene dopisy už to začína jako u ksažde firmy jestli tomu tak ale nebude a peníze pošlou omluvím se a přiznam vinu
Odpovědět Jak funguje systém podvodných firem? (Libor , 15.1.2012 09:35)
Jak to funguje je popsáno zde: http://podvodnefirmy.posterous.com/podvod-s-vratnymi-zalohami-vynesl-podvodnym-f
Odpovědět Wüstenrolt Group s.r.o mi také pomohly (Dana , 9.1.2012 02:25)
Wüstenrolt Group s.r.o mi také pomohly !! děkuji Paní Dana H. Chomutov
Odpovědět Re: Wüstenrolt Group s.r.o mi také pomohly (Jiqer , 13.1.2012 17:06)
Dobrý den paní Dano H. mohla by jste mi napsat na mail Jiqer@seznam.cz bližší info ohledně Vaší půjčky od Wustenrolt Group, s.r.o.? Mám zájem si vzít půjčku od této společnosti. děkuji
Odpovědět dotaz (monika , 26.1.2012 18:06)
Jiger napsala vam pani Dana že posilají doporučene dopisy a peníze vžadnem případě do 48hod. na učtě nejsou?
Odpovědět Wustenrolt Group - Proverene firmy (petra , 4.1.2012 20:57)
proverenefirmy.blogspot.com
Odpovědět Wustenrolt Group opravdu funguje (PAVLÍNA , 4.1.2012 20:56)
Wüstenrolt Group s.r.o spolehliva ve vsech smerech Wüstenrolt Group s.r.o spolehliva ve vsech smerech Wustenrolt Group s.r.o neřadím ji mezi podvodne kdyz vám vyhoví !!!!!!!!!!!!!!!! Wüstenrolt Group slidní firma - určitě nééé podvod !!!!!!!!!! proverenefirmy.blogspot.com
Odpovědět Re: Wustenrolt Group opravdu funguje (evžen , 9.2.2012 08:43)
Tu chválu si pišete sami jeď te na jejich adresu do brna ta holka co je na ní napsaná firma bude jednou chudák.To co dělaji je v tomto státě povolené protože to nejsou jeho peníze.Nejhorší je že zdiraj stare lidi začnou se chytat jako myšky
Odpovědět Wustenrolt group.. (Týna , 27.12.2011 17:55)
Opravdu je to spolehlivá firma?
Odpovědět Re: Wustenrolt group.. (Kanibal , 3.1.2012 20:51)
Tady nikdo neví komu věřit jeden píše že pomohly druhý zas né takže komu věřit?
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí