Diskuze k tématu
Vkladové produkty
Kam ukládáte své úspory? Na spořící účty, termínované vklady, do podílových fondů či na stavební spoření? Jste spokojeni se službami své finanční instituce?
Odpovědět ClearDeal to jistí (Majer , 6.2.2010 21:11)
Ja jsem přebytečný kačky dal na termíňák od J&T. Nejen že tam je poměrně luxusní zhodnocení (4,5% p.a.), ale hlavně s tím není žádná práce a žádný starosti (např. i smlouvu jsem uzavřel korespondenčně). A to nejlepší nakonec: jako bonus, když člověk uloží víc jak 1 mil. je týden v hotelu v Tatrách pro 2 :D
Odpovědět eMax Plus je bez platební karty (ostravak , 7.4.2009 12:08)
Zapomněli jste uvést další nevýhodu nového eMax Plus oproti pův. eMax - nemá možnost zřídit si bezplatnou plat. kartu. Je zřejmé, že MBank se zařadila mezi "nehazardující" banky typu ČSOB; jediné čím v letošním roce neskonale hazarduje, je pověst a přízeň klientů...
Odpovědět Máte tam chybu ... (ČSOBák , 3.4.2009 09:13)
V ČSOB nejsme takoví hazardéři, že bychom nabízeli 3%. Nejsme nuceni (narozdíl od jiných) sazby dotovat a snažíme se je držet na reálné úrovni. Spořící účet s prémií má 1,25% vyhlašovanou sazbu a 1,25 % fixní prémii. Takže dohromady max. 2,5 % !!!
Odpovědět Re: Máte tam chybu ... (JÁ , 7.5.2009 07:17)
Neřekl bych hazardéři, spíše se nechcete dělit o zisk. Za jaké sazby tyto vložené peníze půjčujete?
Odpovědět Re: Máte tam chybu ... (Petr , 28.4.2009 22:26)
Pomalu s tou fixní prémií :o) Když jsem své bankéřce tento produkt odmítl, jen se smutně usmála. Asi jsem nebyl první, kdy sipodmínky dočetl až do konce. :o/
Odpovědět Re: Máte tam chybu ... (autor , 3.4.2009 12:10)
moje chyba... opravuji na 1,25 + 1,25 %, tzn. 2,5 % (původně v článku 1,5 + 1,5 %)
Odpovědět hlavně bezpečně (martin , 13.3.2009 15:33)
V současnosti mám dva favority: na krátkou dobu spořící účty, na delší dobu stavební spoření.
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí