Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Vkladové produkty

Kam ukládáte své úspory? Na spořící účty, termínované vklady, do podílových fondů či na stavební spoření? Jste spokojeni se službami své finanční instituce?

Odpovědět ClearDeal to jistí (Majer , 6.2.2010 21:11)

Ja jsem přebytečný kačky dal na termíňák od J&T. Nejen že tam je poměrně luxusní zhodnocení (4,5% p.a.), ale hlavně s tím není žádná práce a žádný starosti (např. i smlouvu jsem uzavřel korespondenčně). A to nejlepší nakonec: jako bonus, když člověk uloží víc jak 1 mil. je týden v hotelu v Tatrách pro 2 :D

Odpovědět eMax Plus je bez platební karty (ostravak , 7.4.2009 12:08)

Zapomněli jste uvést další nevýhodu nového eMax Plus oproti pův. eMax - nemá možnost zřídit si bezplatnou plat. kartu. Je zřejmé, že MBank se zařadila mezi "nehazardující" banky typu ČSOB; jediné čím v letošním roce neskonale hazarduje, je pověst a přízeň klientů...

Odpovědět Máte tam chybu ... (ČSOBák , 3.4.2009 09:13)

V ČSOB nejsme takoví hazardéři, že bychom nabízeli 3%. Nejsme nuceni (narozdíl od jiných) sazby dotovat a snažíme se je držet na reálné úrovni. Spořící účet s prémií má 1,25% vyhlašovanou sazbu a 1,25 % fixní prémii. Takže dohromady max. 2,5 % !!!

Odpovědět Re: Máte tam chybu ... ( , 7.5.2009 07:17)

Neřekl bych hazardéři, spíše se nechcete dělit o zisk. Za jaké sazby tyto vložené peníze půjčujete?

Odpovědět Re: Máte tam chybu ... (Petr , 28.4.2009 22:26)

Pomalu s tou fixní prémií :o) Když jsem své bankéřce tento produkt odmítl, jen se smutně usmála. Asi jsem nebyl první, kdy sipodmínky dočetl až do konce. :o/

Odpovědět Re: Máte tam chybu ... (autor , 3.4.2009 12:10)

moje chyba... opravuji na 1,25 + 1,25 %, tzn. 2,5 % (původně v článku 1,5 + 1,5 %)

Odpovědět hlavně bezpečně (martin , 13.3.2009 15:33)

V současnosti mám dva favority: na krátkou dobu spořící účty, na delší dobu stavební spoření.

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Seznam všech diskuzí

zavřít Přihlášení

Reklama