Diskuze k tématu
Využíváte slevové karty ISIC, ALIVE nebo ITIC?
Mladí lidé, studenti a dokonce i učitelé mají možnost čerpat slevy a různé bonusy díky slevovým kartám ISIC, ALIVE a ITIC. Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito kartami? Využíváte je? Vyplatí se díky jim čerpat slevy? Podelte se o svůj názor v naší diskuzi.
Odpovědět využiju isic kartu i v autobusove doprave? (martuli , 4.9.2011 18:37)
Přemýšlím že si zařídím isic kartu. Chtěla jsem se zeptat jestli budu mit diky kartě slevu i v normalním linkovém autobusu. Normální prukazku na slevu jizdeho mi nedaji protze tam kam bych jezdila nemam trvalé bydliště. Tak sem se chtela zeptat jestli ta Isic karta bude fungovat taky tak?
Odpovědět věrnostní karty (Jana , 22.3.2010 12:01)
Slevovou kartu Isic využívám, především při cestování. Také při provozování určitých sportů, kde je možné získat na tuto kartu slevu. Studentovi se myslím určitě vyplatí tuto kartu vlastnit. Zajímám se o problematiku věrnostních karet. Pokud byste někdo chtěl promítnout svůj názor v dotazníku na toto téma, zde je odkaz. http://vernostni-karty-textilnich-firem.vyplnto.cz/
Odpovědět ISIC (spade , 8.4.2009 07:17)
kdysi jsem mel isic - sleva na vlak. jinak mi na nic nebyl
Odpovědět Re: ISIC (knol , 17.4.2009 14:07)
tak ale dneska uz j ISIC nekde jinde. student se bez nej neobejde, zvlast kdyz cetuje trochu. hlavne kdyz se pak ISIC kombinuje s prukazem studenta do skoly tak je to idealni
Zasílání příspěvků
Seznam všech diskuzí