Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Seznam.cz letos vydělá miliardu

Seznam.cz letos vydělá miliardu

Finance.cz, 2011-12-07 07:29:02

Internetový portál Seznam.cz očekává letos provozní zisk kolem 1,1 miliardy korun, tržby zřejmě dosáhnou výše 2,5 miliardy korun. Dnes o tom informují Hospodářské noviny (HN). Generální ředitel společnosti Pavel Zima uvedl, že je to poprvé, co se provozní zisk společnosti přehoupne přes miliardu korun. Vloni dosáhl výše 909 milionů Kč. Společnost v současné době mění svou organizační strukturu, příští rok chce více investovat do inovací.

"V tržbách míříme na 2,45 až 5,5 miliardy. Provozní zisk bude určitě nad 1,1 miliardy," řekl Zima. Dodal, že výsledek ještě ovlivní fúze se společností Global Inspiration, která provozuje server Stream.cz. "Každopádně jsme spokojení, myslím, že o moc víc se letos na trhu nehrálo," uvedl Zima.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 07.12.2011

07:29 - Seznam.cz letos vydělá miliarduJe to poprvé, co se provozní zisk společnosti přehoupne přes miliardu Kč.

16:10 - Česko neschválí nový záchranný fond eurozóny Po úterním rozhodnutí sněmovny dnes svůj souhlas odložil minimálně na příští rok také Senát.

13:59 - Devizové rezervy ČNB vzrostly na 30,81 miliardy eurV porovnání s koncem loňského listopadu rezervy v eurech klesly o 1,047 miliardy eur.

Reklama
   
Články Finance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz