Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Zisk ČEZ za tři čtvrtletí klesl o 15 procent na 40,2 miliardy Kč

Zisk ČEZ za tři čtvrtletí klesl o 15 procent na 40,2 miliardy Kč

Finance.cz, 2010-11-09 10:21:28

Čistý zisk společnosti ČEZ za tři čtvrtletí letošního roku meziročně klesl o 15 procent na 40,2 miliardy Kč. Hlavním důvodem je pokles cen elektřiny. Tržby vzrostly meziročně o tři procenta na 144,39 miliardy Kč. Vyplývá to z materiálů společnosti zveřejněných na jejích webových stránkách před dnešní tiskovou konferencí vedení firmy.

"Hlavním důvodem meziročního snížení zisku je pokles cen elektřiny. Pozitivně v meziročním srovnání naopak působí expanze Skupiny ČEZ v teplárenství a úspěšný vstup na albánský energetický trh," uvedl Martin Roman, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 09.11.2010

14:28 - NWR sleduje koksárnu VictoriaNWR se podle svého provozního ředitele údajně zajímá o koksárnu Victoria.

11:58 - Češi budou o Vánocích šetřit, méně než průměr EvropyČeši se budou, stejně jako ostatní Evropané, při nákupu vánočních dárků v důsledku doznívající ekonomické krize letos snažit ušetřit.

13:18 - Klaus nebude blokovat návrhy na omezení fotovoltaikyPrezident republiky Václav Klaus při dnešní návštěvě ministerstva životního prostředí podrobil kritice stát, který podle něj nese vinu za přílišný rozvoj solární energetiky.

Reklama
   
Slovnik.finance.cz

Zobrazit další slova
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz