Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Titul Excelentní firma získala společnost Aramark

Titul Excelentní firma získala společnost Aramark

Finance.cz, 2010-11-11 08:41:18

Ve Španělském sále byly včera předány prestižní ocenění Excelentní firma/organizace a Společensky odpovědná firma.

V programu Národní ceny kvality - jediné soutěži firem v ČR, která je organizována podle mezinárodně platných pravidel - získala titul Excelentní firma společnost Aramark s.r.o., jako Excelentní organizace byly společně oceněny Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje a Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje .

V programu Národní ceny ČR za CSR (Společenskou odpovědnost organizací) zvítězila v kategorii do 250 zaměstnanců společnost Vítkovice, a.s. a v kategorii nad 250 zaměstnanců společnost ČEZ, a.s.

„Být konkurenceschopný na globálním trhu znamená především nabízet špičkovou kvalitu svých produktů. A právě to programy Národní ceny kvality zaručují. Získat takové ocenění pak pro firmu znamená významnou konkurenční výhodu, protože potenciální zákazníci vědí, že oceněný podnik musí splnit velmi přísné záruky kvality,“ zdůrazňuje ministr průmyslu a obchodu Martin Kocourek, jehož resort Národní politiku kvality zastřešuje.

Národní cena kvality je nejvýznamnější ocenění jaké může firma či organizace získat. Je udělována v 80 zemích světa a jejího předávání se ujímají prezidenti států (např. v USA, Francii), hlavy monarchií (Švédsko, Velká Británie) a předsedové vlád (Japonsko). Prestiž tohoto ocenění se odvíjí od komplexnosti hodnocení. V programech Národních cen kvality není hodnocen jen jednotlivý parametr, ale jsou posuzovány všechny možné pohledy na firmu: kvalita managementu, kvalita výrobků, ekonomické výsledky, vztah k zaměstnancům, k zákazníkům a k celé společnosti.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 11.11.2010

08:41 - Titul Excelentní firma získala společnost AramarkVe Španělském sále byly včera předány prestižní ocenění Excelentní firma/organizace a Společensky odpovědná firma.

12:45 - Nezaměstnanost v Řecku vzrostla za srpen na rekordních 12,2 pctNezaměstnanost v Řecku vzrostla za srpen na rekordní míru 12,2 procenta.

09:27 - Podniky v ČR a SR jsou v Evropě nejproduktivnějšíPodniky v zemích střední a východní Evropy dosahují dvakrát vyšších kapitálových výnosů než firmy u západních sousedů a jsou i výrazně méně zadlužené.

Reklama
   
Zajímavá témata štítků

Zobrazit další témata štítků
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz