Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Ekonomika eurozóny vzrostla

Ekonomika eurozóny vzrostla

Finance.cz, 2010-11-12 15:01:25

Ekonomika eurozóny ve třetím čtvrtletí podle očekávání mezikvartálně přidala 0,4 procenta, a zpomalila tak růst na méně než polovinu výkonu z druhého kvartálu, ukázaly v pátek předběžné údaje statistického úřadu EU.

Růst hrubého domácího produktu (HDP) celé Evropské unie ve třetím kvartále zpomalil na stejnou měrou na 0,4 procenta z 1,0 procenta ve druhém čtvrtletí, oznámil Eurostat.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 12.11.2010

17:21 - Povodňová daň a další schválenySenátoři dnes navzdory odporu opozice schválili zavedení takzvané povodňové daně, zdanění platu prezidenta a poslaneckých náhrad a řadu dalších daňových změn.

07:51 - Senát dnes rozhodne o úsporných opatřeníchSenátoři dnes rozhodnou, zda schválí a odešlou prezidentovi republiky k podpisu čtveřici úsporných zákonů.

14:30 - Pojistné podvody se meziročně zdvojnásobilyZa první tři kvartály letošního roku odhalila Generali pojistné podovdy za 46 milionů korun.

Reklama
   
Finance.cz - zajímavé odkazy

Zobrazit další obsah
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz