Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Koruna: 24,68 Kč/EUR a 18,53 Kč/USD

Koruna: 24,68 Kč/EUR a 18,53 Kč/USD

Finance.cz, 2010-11-24 12:14:01

Česká měna dopoledne stagnovala k euru a dále oslabila vůči americké měně. Podle údajů serveru Patria Online byla po 11:00 na předchozím závěru na 24,68 Kč/EUR a k dolaru níže o 15 haléřů na 18,53 Kč/USD.

Podle analytika Patria Finance Tomáš Vlka má koruna vůči euru tendenci spíše k posilování a nadále prokazuje velice dobrou odolnost proti negativním zprávám ze světa.

Polský zlotý a maďarský forint jsou ve srovnání s korunou aktivnější. "Polská měna trochu opožděně zareagovala na komentář guvernéra NBP (Polské národní banky) a posílila. Vzápětí ale zisky vrací pod vlivem světových trhů. Forint tento týden kreslí téměř stejný graf jako zlotý a dnes dopoledne rovněž ztrácí po silnějším úvodu," doplnil.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 24.11.2010

13:41 - Vláda schválila prodej zemědělské půdy cizincůmVláda dnes schválila novelu devizového zákona, která umožňuje prodej zemědělské půdy cizincům.

09:07 - Češi těží maximum z povinného ručení, nárokují obrovské sumy za škody na zdravíPodle statistik České kanceláře pojistitelů přitom průměrná hodnota škod na zdraví 18krát převyšuje škody na majetku.

14:53 - Letiště Praha a České aerolinie se spojí pod Český aeroholding, a.s.Projekt dnes na návrh ministerstva financí schválila vláda.

Reklama
   
Články Studentskéfinance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz