Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

V soutěži Českých 100 nejlepších letos zvítězila Škoda Auto

V soutěži Českých 100 nejlepších letos zvítězila Škoda Auto

Finance.cz, 2010-11-26 08:00:15

V letošní anketě Českých 100 nejlepších zvítězila automobilka Škoda Auto, která tak v čele žebříčku nahradila energetickou společnost ČEZ. Ta skončila na druhém místě. Třetí se umístil Agrofert Holding. Výsledky poskytl organizátor soutěže, kterým je občanské sdružení Comenius. V první desítce se na dalších místech umístily Kooperativa pojišťovna, RWE Transgas, Best, Allianz pojišťovna, Vítkovice Holding, Škoda Transportation a Severočeské doly.

V rámci soutěže jsou vyhlašovány i nejlepší firmy v jednotlivých odvětvích. V cestovním ruchu a hotelnictví zvítězila i letos CK Exim Tours, v informačních a komunikačních technologiích opět Dell Computer, v dopravních stavbách a stavebnictví Hochtief, ve výrobním družstevnictví Autodružstvo Praha a v zemědělství a potravinářství Agrodružstvo Lhota pod Libčany.

Cílem soutěže je zviditelnit v Česku registrované firmy z co možná nejširšího spektra ekonomických aktivit. Navržený podnik musí platit v Česku daně, mít nejméně 20 zaměstnanců a vykázat roční tržby vyšší než 30 milionů korun.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 26.11.2010

08:00 - V soutěži Českých 100 nejlepších letos zvítězila Škoda AutoTa tak v čele žebříčku nahradila energetickou společnost ČEZ, která letos skončila na druhém místě.

11:58 - Klaus podepsal novelu omezující státní podporu stavebního spořeníStátní podpora připsaná v příštím roce za letošní rok se tak bude zdaňovat 50 procenty.

09:06 - Země eurozóny tlačí na Portugalsko, aby požádalo o pomocNapsal to dnes list Financial Tmes Deutschland s odkazem na nejmenované vládní zdroje.

Reklama
   
Student - zajímavé odkazy

Zobrazit další obsah
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz