Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

RWE od ledna zvýší cenu plynu pro domácnosti o dvě procenta

RWE od ledna zvýší cenu plynu pro domácnosti o dvě procenta

Finance.cz, 2010-11-29 16:56:58

Společnost RWE Transgas od ledna zvýší cenu plynu pro domácnosti o zhruba dvě procenta. Řekl to mluvčí podniku Martin Chalupský. Konkrétní čísla by měl RWE Transgas zveřejnit v úterý. Další plynárenské firmy Pražská plynárenská a E.ON chtějí ceny plynu pro první čtvrtletí 2011 zveřejnit ve středu.

"Už dnes je jasné, že dojde k mírnému zvýšení ceny zemního plynu. Bude se však jednat o řád procent a s mírnými rozdíly v jednotlivých regionech," uvedl Chalupský.

V letošním čtvrtém čtvrtletí ponechal RWE Transgas ceny plynu beze změn. Stejně se zachovala společnost E.ON. Pražská plynárenská od října snížila cenu plynu domácnostem o nejméně jedno procento. Pro domácnosti, které plynem jen vaří, zlevnil plyn o dvě procenta.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 29.11.2010

16:56 - RWE od ledna zvýší cenu plynu pro domácnosti o dvě procentaDalší plynárenské firmy Pražská plynárenská a E.ON chtějí ceny plynu pro první čtvrtletí 2011 zveřejnit ve středu.

14:49 - Kina letos do října utržila více peněz než za celý loňský rokPřitom rok 2009 byl z pohledu tržeb kin rekordní. Vyplývá to ze statistik, které zveřejnila Unie filmových distributorů.

08:01 - Irsku pomůže i Česko, zaručí se za 6,7 miliardy korunV případě, že by Irsko peníze nesplatilo, Česko by celou částku muselo zaplatit do rozpočtu EU.

Reklama
   
Poradna finance.cz

Zobrazit další dotazy
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz