Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Stát ke konci listopadu hospodařil se schodkem téměř 141 mld. Kč

Stát ke konci listopadu hospodařil se schodkem téměř 141 mld. Kč

Finance.cz, 2010-12-01 15:43:54

Schodek státního rozpočtu ke konci listopadu stoupl na 140,8 miliardy korun z říjnových 96,7 miliardy Kč. Dnes o tom informovalo ministerstvo financí. Loni za stejné období vykázal státní rozpočet deficit 169,4 miliardy korun. Na celý letošní rok je schválen rozpočet se schodkem 162,9 miliardy Kč a podle MF bude schodek letos dodržen.

Díky dobrému vývoji hospodaření státu vláda minulý týden uvolnila necelou miliardu korun ze "zmrazené" částky, kterou zatím ministerstva nemohla letos používat. Celková výše vázaných výdajů ministerstev v letošním rozpočtu činila 12 miliard korun.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 01.12.2010

11:20 - ČEZ: regulátor stanovil ceny pro 2011Podle ERÚ se ceny elektřiny pro české domácnosti od 1. ledna zvýší v průměru o 4,6%.

17:26 - Řežábek nepodpoří žádost České republiky o přijetí do eurozónyČlen bankovní rady České národní banky Pavel Řežábek nepodpoří případnou žádost České republiky o přijetí do eurozóny.

16:22 - Německý ministr Brüderle připustil možné bankroty zemí eurozónyNěmecký ministr hospodářství Rainer Brüderle dnes připustil, že bankroty členských států eurozóny jsou teoreticky možné.

Reklama
   
Články Finance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz