Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

E.ON od ledna 2011 sníží cenu plynu o 4,7 procenta

E.ON od ledna 2011 sníží cenu plynu o 4,7 procenta

Finance.cz, 2010-12-02 08:36:45

Pro poslední čtvrtletí letošního roku společnost ceny nezměnila, od července zdražil E.ON plyn pro domácnosti průměrně o šest procent.

Mluvčí firmy Vladimír Vácha uvedl, že E.ON Energie jako součást holdingu E.ON využívá synergické efekty v oblasti nákupu plynu. Může se tak přizpůsobovat vývoji na velkoobchodních trzích se zemním plynem. "E.ON Energie je tak prvním tradičním dodavatelem plynu na českém trhu, který umožní i zákazníkům z řad domácností profitovat z poklesu cen plynu na světových velkoobchodních trzích se zemním plynem," uvedl Vácha.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 02.12.2010

12:35 - Nezaměstnanost ve Španělsku v listopadu opět vzrostlaPočet lidí, kteří jsou ve Španělsku registrování na úřadech práce jako nezaměstnaní, se v listopadu zvýšil o dalších 0,6 procenta a dosáhl 4,1 milionu.

08:36 - E.ON od ledna 2011 sníží cenu plynu o 4,7 procentaPro poslední čtvrtletí letošního roku společnost ceny nezměnila, od července zdražil E.ON plyn pro domácnosti průměrně o šest procent.

16:47 - Počet nových nezaměstnaných v USA minulý týden stouplPočet nových žadatelů o podporu v nezaměstnanosti ve Spojených státech se minulý týden zvýšil o 26.000 na 436.000 osob.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz