Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Google prodává digitální knihy

Google prodává digitální knihy

Finance.cz, 2010-12-07 08:19:57

Americký internetový gigant Google začal včera prodávat digitální knihy, aby posílil svou pozici v konkurenci rivalů Amazon a Apple. Jeho nový internetový obchod Google eBooks nabízí tři miliony titulů, od posledních bestselerů po bezplatné tituly, kterým vypršela autorská právní ochrana, uvedl dnes podnik.

Spotřebitelé si můžou tituly od Googlu uložit v osobní internetové knihovně, kterou podnik spravuje, a číst si je pak v různých zařízeních.

Dominantní pozici teď má na trhu s elektronickými knihami Amazon.com, který pomohl trh rozvinout v roce 2007, když přišel se čtecím zařízením Kindle. Na americkém trhu s elektronickými knihami má podle průzkumu Forrester Research přibližně dvoutřetinový podíl.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 07.12.2010

16:56 - Náklady na penzijní reformu se prý nebudou v EU počítatEvropská komise umožní odečíst z rozpočtu náklady důchodové reformy, Česko je pro.

08:19 - Google prodává digitální knihyNový internetový obchod Google eBooks nabízí tři miliony titulů.

08:14 - Stříbro: Cena po 30 letech nad 30 dolaryK růstu jí pomáhá především silná investiční poptávka a také příznivá nálada na trzích drahých kovů.

Reklama
   
Články Firemnífinance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz