Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Objem úvěrů od stavebních spořitelen klesl o 12 procent

Objem úvěrů od stavebních spořitelen klesl o 12 procent

Finance.cz, 2010-12-13 07:58:24

Stavební spořitelny poskytly letos ke konci listopadu úvěry za více než 54 miliard korun, což je v meziročním srovnání pokles o 12 procent. Vyplývá to z údajů všech tuzemských stavebních spořitelen. Podle odhadů Asociace českých stavebních spořitelen by ze celý letošní rok měly stavební spořitelny poskytnout v meziročním srovnání o desetinu méně úvěrů než loni.

Za celý loňský rok spořitelny poskytly úvěry za 66,4 miliardy korun, což znamenalo pokles o 11 procent. Uzavřely zhruba 887.000 smluv včetně navýšení cílové částky, přičemž předloni to bylo přes milion smluv.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 13.12.2010

14:19 - MF chce zlepšit finanční vzdělání obyvatel, je velmi nízkéMinistr financí Miroslav Kalousek chce ve snaze posílit finanční vzdělávání v Česku předložit vládě výsledky komplexního průzkumu finanční gramotnosti v ČR.

13:24 - Ceny pohonných hmot dál rostou, benzin nejdražší za pět letCeny pohonných hmot u čerpacích stanic nadále pokračují ve strmém růstu.

16:25 - Hrubá střední mzda v podnikatelské sféře vzrostla na 21.675 KčHrubá střední mzda v podnikatelské sféře se od prvního do konce třetího čtvrtletí 2010 v Česku meziročně zvýšila o 1,7 procenta na 21.675 korun.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz