Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Studentskefinance.cz: VŠ dostanou miliardu navíc

Studentskefinance.cz: VŠ dostanou miliardu navíc

Finance.cz, 2010-12-13 10:00:44

Pro rok 2011 bude rozpočet ministerstva školství posílen o 1 miliardu korun. Tyto prostředky půjdou v celé výši do rozpočtu vysokých škol. „Dohodli jsme se s panem premiérem Nečasem a Českou konferencí rektorů, že tyto finanční prostředky půjdou na posílení rozpočtu vysokých škol,“ uvedl ministr školství Josef Dobeš.

Rozpočet vysokých škol na rok 2011 zaznamená i přes uvedené navýšení propad o 1,3 miliardy korun.

Více informací: Rozpočet vysokých škol se pro příští rok navýší o 1 miliardu korun.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 13.12.2010

14:19 - MF chce zlepšit finanční vzdělání obyvatel, je velmi nízkéMinistr financí Miroslav Kalousek chce ve snaze posílit finanční vzdělávání v Česku předložit vládě výsledky komplexního průzkumu finanční gramotnosti v ČR.

13:24 - Ceny pohonných hmot dál rostou, benzin nejdražší za pět letCeny pohonných hmot u čerpacích stanic nadále pokračují ve strmém růstu.

16:25 - Hrubá střední mzda v podnikatelské sféře vzrostla na 21.675 KčHrubá střední mzda v podnikatelské sféře se od prvního do konce třetího čtvrtletí 2010 v Česku meziročně zvýšila o 1,7 procenta na 21.675 korun.

Reklama
   
Články Finance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz