Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Nejvíce z automobilek do reklamy letos investovala Škoda Auto

Nejvíce z automobilek do reklamy letos investovala Škoda Auto

Finance.cz, 2010-12-14 11:37:56

Největším inzerentem na tuzemském automobilovém trhu byla do října Škoda Auto, následují Ford a Peugeot. Celkem automobilky utratily za reklamu 3,4 miliardy Kč. Uvedla to společnost Admosphere, která se zabývá analýzou reklamních investic.

Škoda do reklamy za deset měsíců investovala 386 milionů korun, druhý Ford 256 milionů a třetí Peugeot 244 milionů. Následují Hyundai a Renault.

Z celkových výdajů na reklamu směřovalo do televizní reklamy nebo do reklamy v tisku 2,64 miliardy korun, ostatní formy reklamy pohltily 805 milionů. Admosphere vyhodnocuje reklamní výdaje na základě ceníkových cen.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 14.12.2010

12:34 - České pojišťovny mají více kapitálu, než požaduje regulace EUMají tak dostatečné zdroje na plnění závazků vůči klientům. O výsledcích zátěžových testů 18 pojišťoven informovala Česká asociace pojišťoven.

09:22 - Francie chce daň od dcer svých bank, může to zasáhnout KBNávrh bankovní daně francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho by podle dnešní Mladé fronty Dnes mohl KB stát 70 milionů korun ročně.

15:31 - Zájem rodičů o finanční produkty pro děti letos před Vánocemi nerosteRodiče dávají přednost spíše tradičním produktům, se kterými mají osobní zkušenosti.

Reklama
   
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz