Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Prodej aut v Německu příští rok vzroste o 6 %

Prodej aut v Německu příští rok vzroste o 6 %

Finance.cz, 2010-12-16 14:15:08

Německý automobilový trh by měl v příštím roce opět růst. Podle německého svazu dovozců aut VDIK se příští rok prodej nových osobních aut zvýší o šest procent. Letos má trh naopak klesnout o 23 procent.

"Výhled ekonomického vývoje na příští rok ukazuje pomalé a stabilní oživení," uvedl prezident VDIK Volker Lange. "Domnívám se, že v roce 2011 můžeme očekávat registraci 3,1 milionu nových aut, a pokud se ekonomice bude dařit, můžeme snadno tento údaj překonat," dodal.

V letošním roce má prodej aut podle VDIK klesnout o 23 procent na 2,92 milionu vozů. Bude tak zřejmě nejnižší od znovusjednocení země. Loni se v Německu, které je největším automobilovým trhem v Evropě, prodalo díky šrotovnému rekordních 3,8 milionu vozů.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 16.12.2010

10:36 - Polovina akciových společností v ČR má utajeného vlastníkaTo skutečným vlastníkům firem umožňuje zůstat v anonymitě. Vyplývá to z analýzy agentury České kapitálové informační agentury.

14:15 - Prodej aut v Německu příští rok vzroste o 6 %Německý automobilový trh by měl podle německého svazu dovozců aut v příštím roce opět růst. Letos má trh naopak klesnout o 23 procent.

11:39 - Třináctý plat dostane 18 % lidí, loni to byla pětinaVyplývá to z platového průzkumu Platy.cz, který uskutečnila společnost Profesia.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz