Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

JPMorgan koupila v Londýně bývalou budovu Lehman Brothers

JPMorgan koupila v Londýně bývalou budovu Lehman Brothers

Finance.cz, 2010-12-20 11:46:12

Americká bankovní skupina JPMorgan koupila v Londýně bývalou budovu Lehman Brothers za 495 milionů liber (14,75 miliardy Kč). JPMorgan dnes oznámila, že sídlo bude sloužit od roku 2012 jako evropská centrála její investiční banky.

"Tato akvizice je dlouhodobou investicí a ukazuje na naši přetrvávající vazbu k Londýnu jako jednomu z nejdůležitějších finančních center světa," uvedl předseda a generální ředitel JPMorgan Jamie Dimon.

Banka zároveň bude pokračovat ve výstavbě lokality Riverside South, kde chystá rozsáhlou novou centrálu, dodala společnost Canary Wharf Group, která většinový podíl lokality vlastní. JPMorgan a Canary Wharf letos výstavbu nového sídla přerušily. Vyvolaly tak spekulace, že JPMorgan nákladný projekt výrazně omezí kvůli negativnímu postoji veřejnosti vůči bankám.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 20.12.2010

15:07 - Maďarsko zvýšilo úrokové sazby na 5,75 procentaChce tak udržet pod kontrolou inflaci. Krok banky byl v souladu s očekáváním poloviny analytiků dotazovaných agenturou Reuters.

12:36 - ČEZ chce dodávat elektřinu a plyn také pro slovenské domácnostiDnes o tom informovala mediální agentura, která firmu na Slovensku zastupuje.

11:46 - JPMorgan koupila v Londýně bývalou budovu Lehman BrothersJPMorgan oznámila, že sídlo bude sloužit od roku 2012 jako evropská centrála její investiční banky.

Reklama
   
Investice - zajímavé odkazy

Zobrazit další obsah
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz