O společnosti

Základní informace o našem portálu, jeho provozovateli, jeho historii, současnosti i projektech, které připravujeme do budoucna.

Z historie portálu Finance.cz

Portál Finance.cz byl spuštěn v roce 1997, a patří tak k nejstarším odborně zaměřeným serverům na českém internetu. Nabízí svým uživatelům mnoho praktických článků, a kalkulátorů, řadu srovnání finančních produktů i dat ze světových burz a množství dalších užitečných aplikací, které návštěvníkům pomohou orientovat se ve světě financí.

Navíc portál pro své uživatele připravuje další projekty, které pomáhají dotvářet komplexní internetové služby pro návštěvníky - jde třeba o Poradenské centrum s osmi specializovanými oblastmi.

Návštěvnost portálu, měřená počtem unikátních návštěvníků, překročila v lednu 2012 hodnotu 400.000. Počet shlédnutých stránek se ve stejním období dostal nad 3.400.000 (Zdroj: NetMonitor - http://online.netmonitor.cz). Podrobné informace najdete také zde.

V březnu roku 2003 získal portál Finance.cz ocenění Akademie českého internetu Zavináč 2002 v kategorii Nejlepší stránka o financích roku 2002.

Provozovatelem portálu Finance.cz je společnost Finance media a.s.

Autopojištění Allianz Direct

Získejte autopojištění od Allianz na celý rok, zaplaťte jen 10 měsíců.

Česká republika ekonomickým tygrem aneb jak jsme volili stagnaci

11.04.2014  |  Jiří Paroubek

KOMENTÁŘ: Nikoho dnes nepřekvapuje, když se hovoří o ekonomickém potenciálu Číny, když se hovoří o jejím…
Zobrazit další komentáře