www.finance.czPress centrumLegální software

Legální software

Máte potíže s prohlížením našich souborů a dokumentů? Stáhněte si do svého počítače legální software, nainstalujte jej a prohlížení souborů nebude problém.

Legální software ke stažení

Klikli jste si na naši zprávu a v ní byl umístěný soubor, který jste si nemohli prohlédnut? Stáhněte si do svého počítače legální software, nainstalujte jej a prohlížení souborů nebude problém.

K vašemu volnému využití jsme připravili také odkazy na praktické prográmky, které vám usnadní život.

Díky spolupráci s firmou AEC Data Security Company jsem pro vás připravili speciální akci. Můžete získat špičkový software TrustPort® Phoenix Rebel. Tento produkt v sobě implementuje všechny prvky potřebné k zajištění informační bezpečnosti jednotlivých uživatelů i celé organizace. Klikněte na logo společnosti AEC, v roletě Vyberte promo akci zvolte Finance.cz a zadejte heslo FIN1145PHOENIX0203WS.

Autopojištění Allianz Direct

Získejte autopojištění od Allianz na celý rok, zaplaťte jen 10 měsíců.

Česká republika ekonomickým tygrem aneb jak jsme volili stagnaci

11.04.2014  |  Jiří Paroubek

KOMENTÁŘ: Nikoho dnes nepřekvapuje, když se hovoří o ekonomickém potenciálu Číny, když se hovoří o jejím…
Zobrazit další komentáře