Finanční úřady rozšiřují úřední hodiny

16.03.2007 | , Finance.cz
DANĚ


Daňovým subjektům, které si podávají daňové přiznání k dani z příjmů sami, se blíží termín jeho odevzdání a zaplacení daně. Již jen dva týdny chybí do posledního dne, kdy lze podat daňové přiznání. V tomto roce tento termín připadá na 2.dubna. Finanční úřady ve snaze pomoci rozšiřují na konci března své úřední hodiny.

Ministerstvo financí v souvislosti s opatřeními ke zlepšování služeb poplatníkům v období podávání daňových přiznání za rok 2006 sděluje, že budou v následujících dnech rozšířeny úřední hodiny na všech finančních úřadech. Seznam všech finančních úřadů naleznete také na našich stránkách v sekci Daně a mzda v souvisejících odkazech Seznamy – Finanční úřady.


A jak budou finanční úřady otevřeny?

  •  Již od pondělí 19.3.2007 až do konce března budou na všech finančních úřadech rozšířeny pro výběr daňových přiznání k dani z příjmů fyzických osob úřední hodiny od pondělí do pátku na dobu od 8.00 do 17.00 hod.
  • V pondělí 2.4.2007 budou na všech  finančních úřadech provozní hodiny až do 18.00 hodin.
  • V sídlech bývalých okresních úřadů budou finanční úřady otevřeny i v sobotu 31.3.2007 v době od 8.00 do 12.00 hodin.

I přes tento vstřícný krok finančních úřadů k občanům je dobré nenechávat vyplňování a odevzdání daňových přiznání až na poslední chvíli, kdy i přes rozšířené úřední hodiny se dá počítat s frontami při odevzdávání daňového přiznání.


Zdroj: cds.mfcr.cz

 

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DANĚ