Rezidence Nové Petřiny – místo, kterému neodoláte

19.11.2007 | , Skanska
Komerční sdělení


Kdo z nás netouží po pohodlném a stylovém bydlení nedaleko městského centra? Díky Rezidenci Nové Petřiny, která vyroste v  atraktivní lokalitě v Praze 6 – Petřinách v bezprostřední blízkosti obory Hvězda, bude snadné sny proměnit v realitu!

Při hledání nového bydlení je často nutné řešit nepříjemné dilema, zdali dát přednost přírodě, nebo snadné cestě za nákupy a kulturou. Rezidence Nové Petřiny nabízí obojí. Její velkou výhodou je plná občanská vybavenost, zejména blízkost mateřské i základní školy, gymnázia, zdravotního střediska, obchodů a zastávek MHD v dosahu chůze.
Pro víkendové a odpolední procházky se skvěle hodí obora Hvězda s manýristickým Letohrádkem Hvězda. Zajímavých míst je ale v oboře více, např. v údolí potoka pod letohrádkem se nachází jedna ze štol vodovodu Pražského hradu, nad jejímž vstupem je vybudována kruhová věž zvaná Světluška. K trávení volných chvil vybízí také nedaleký areál Ladronka nebo jen deset minut jízdy autobusem vzdálená přírodní rezervace Divoká Šárka.
Zkrátka nezůstane ani ten, kdo dá před procházkou přednost zábavě v městském centru. To je vzdáleno pouhých 8 km, tedy necelých 10 minut jízdy vozem, tramvají nebo autobusem. Stačí si jen vybrat!

Petriny_hlavni1_1.jpgStavební pozemky Rezidence Nové Petřiny přiléhají ze severní strany k Boučkově a ze západní k Brunclíkově ulici. Objekt je navržen jako podsklepený bytový dům s komerční zónou v přízemí a s plochým zastřešením. Bude mít celkem šest nadzemních a jedno podzemní podlaží. Ta nabídnou 26 komfortních bytů velikosti 1+kk až 5+kk, 3 ateliéry, 2 komerční jednotky v přízemí a k tomu 34 parkovacích míst (z nichž 2 jsou určena pro invalidy).
Bydlení tu bude nejen díky použití špičkových materiálů již v rámci standardní výbavy a vnitřního, velice praktického uspořádání bytů splňovat představy náročnějších klientů. V podzemí objektu budou mít obyvatelé a jejich návštěvníci k dispozici 34 parkovacích stání, ke kterým se dostanou pomocí hydraulického výtahu. V krajních sekcích v 5. až 6. podlaží budou umístěny dva mezonetové byty disponující terasami o ploše bezmála 90 m² s vrstvou zahradnického substrátu pro pěstování okrasné zahrady. Projekt zde počítá s výsadbou zeleně a s úpravou teras v japonském stylu a to kombinací dřevěného roštu, ploch vysypaných kačírkem a travnatých koberců. Plochy kačírku navazující na střední sekci budou modelovány do terénní vlny a osazeny okrasnými bambusy. 

Petriny_interier1_1.jpgRealitní kancelář Skanska ve spolupráci s Komerční bankou nabízí všem zájemcům o koupi bytu možnost financování prostřednictvím Hypotéky Skanska 20+. Tato hypotéka dává klientům k dispozici navíc úvěrovou částku odpovídající 20 % kupní ceny na potřebné vybavení bytu pořízené prostřednictvím Klientského centra Skanska. V Klientském centru Skanska v Kongresovém centru na pražském Vyšehradě se nachází expozice standardů a klienti si zde mohou zvolit vnitřní vybavení a zařízení bytu přesně podle individuálního vkusu a preferencí. Vybírat zde mohou z různých druhů obkladů, dlažeb, interiérových dveří či podlahových krytin. Centrum nabízí i výběr kuchyňských linek nebo služby bytového architekta. Systém klientských změn také umožňuje upravit vnitřní dispozice bytu.

 

 

 

 

Petriny_vedlejsi1_1.jpg

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení