Letos v létě láká banka studenty na prázdninový road trip

27.06.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Naprostá většina studentů, kteří mají u ČSOB založené Studentské konto Plus, svůj účet aktivně využívá a ČSOB mají jako svoji hlavní banku. Podle aktuálních údajů je to téměř 61 000 studentů. Nejen pro ně ale pro ty, kteří u ČSOB ještě účet nemají připravila banka letní soutěž o nejoriginálnější výlet po České republice.

Podle aktuální statistiky až 90 procent studentů využívá u svého účtu elektronické bankovnictví prostřednictvím služeb ČSOB Internetbanking 24 nebo Linky 24.
Téměř všichni majitelé ČSOB Studentského konta Plus (98 procent) mají ke svému účtu platební kartu, přičemž nadpoloviční většina z nich ji i aktivně využívá. „Jednou měsíčně platební kartu využije pro výběr z bankomatu 64 procent studentů a rovná polovina jí alespoň jednou měsíčně zaplatí za nákup u obchodníka,“ komentuje spotřebitelské chování studentů Martin Eyberger, manažer pro oblast platebního komfortu v ČSOB.
Téměř třem čtvrtinám studentů přijde na účet alespoň jedna platba měsíčně a 30 procent majitelů ČSOB Studentského konta Plus má měsíčně minimálně jednu odchozí transakci.

Pro studenty na letní měsíce navíc připravila ČSOB velkou cestovatelskou soutěž. Stačí si do konce září založit Studentské konto Plus na kterékoliv pobočce a mít dobrý nápad – autorům dvou nejoriginálnějších nápadů na dvoutýdenní cestu po České republice umožní ČSOB cestu podle jejich představ realizovat.

ČSOB Studentské konto Plus představuje speciální nabídku bankovních služeb pro všechny studenty ve věku od patnácti do osmadvaceti let s tím, že komunikace s bankou je minimální a jednoduchá, poplatky žádné nebo velmi nízké a k tomu nespočet dalších výhod. Šetří čas i peníze a nabízí studentům přesně to co potřebují. Všechny příchozí platby, pravidelné i nepravidelné jsou zdarma. O každém pohybu je navíc jeho majitel bezplatně informován e-mailem, takže má rychlý přehled o tom jestli mu přišla výplata z brigády, stipendium nebo příspěvek od rodičů. Účet lze pohodlně a jednoduše ovládat ze školy, koleje nebo domova, protože elektronické bankovnictví je také zdarma. Prostřednictvím ČSOB Studentského konta Plus tak studenti můžou vyřizovat hotovostní a bezhotovostní platební styk - tedy například jednorázové i trvalé příkazy k úhradě a inkasu, bezhotovostní úhrady kolejného, menzy, či platit účty za mobilní telefon. „Podobně jako u našich nových kont i v případě ČSOB Studentského konta Plus se nám osvědčuje koncept komplexní nabídky účtu s těmi  nejpotřebnějšími a nejžádanějšími bankovními službami. Naše Studentské konto Plus tak je jedním z nejvýhodnějších produktů na českém bankovním trhu se zaměřením na studenty,“ shrnuje benefity Martin Eyberger z ČSOB.

Výhody ČSOB Studentského konta Plus:

  •  Neomezený počet výběrů z bankomatů sítě ČSOB v ČR zdarma.
  •  Vydání mezinárodní embosované platební karty VISA Classic zdarma.
  •  Výběr hotovosti na prodejnách Albert a Hypernova pomocí služby CashBack zdarma.
  •  Debetní transakce zadané elektronicky zdarma.
  •  Všechny příchozí kreditní položky zdarma.
  •  Vedení účtu a čtvrtletní zasílání výpisu poštou zdarma.
  •  Zasílání informací o účtu mailem prostřednictvím služby ČSOB Info24 zdarma.
  •  Povolené přečerpání účtu až 20 000 korun pro studenty VŠ a VOŠ studující v ČR.
  •  ČSOB Elektronické bankovnictví zdarma.
  •  Na rozdíl od ostatních bank stačí potvrzení o studiu předložit pouze jednou, buď při založení účtu nebo dovršení 19. roku.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy