GE Money Bank nabízí zájemcům o hypotéku výpočet měsíční splátky pomocí SMS zprávy

12.09.2007 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Všichni zájemci o hypoteční úvěr mohou využít unikátní služby GE Money Bank a zjistit výši své budoucí hypotéky okamžitě pomocí SMS zprávy, tedy kdykoliv a kdekoliv.

Stačí odeslat jednu SMS s uvedením částky, kterou by chtěli na bydlení půjčit, poštovního směrovacího čísla a obratem zjistí výši svojí měsíční splátky, úrokovou sazbu s fixací a délku splácení.
 
„O hypotečním úvěru uvažuje stále více lidí, ale mnoho z nich nemá přehled o současné výši měsíčních splátek. S GE Money Bank stačí odeslat jednu SMS a zájemce okamžitě dostane všechny důležité informace o případném hypotečním úvěru,“ řekl Marek Hoskovec, manažer hypoték GE Money Bank. „Tuto službu jsme nabízeli jako první banka již loni v září a setkala se s opravdu velikým  ohlasem, protože ji využilo přes  20 000 lidí,“ dodal Marek Hoskovec.

Prostřednictvím služby, kterou nenabízí žádná jiná banka na českém trhu, se může každý okamžitě a kdekoliv dozvědět výši měsíčních splátek, při dané úrokové sazbě s fixací a délkou splácení svého případného hypotečního úvěru na 30 let. Zájemci stačí odeslat SMS na číslo: 736 399 399 ve tvaru: Hypoteka-částka-PSČ svého stávajícího bydliště (např. HYPOTEKA-1500000-16000) a obratem obdrží uvedené informace. Cena odeslané SMS zprávy je dána tarifem operátora.

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy