Ocenění pro BYZNYS VR® „Nejlepší podnikový informační systém“ !

18.02.2008 | , J.K.R. s.r.o.
Komerční sdělení


U příležitosti veletrhu INVEX 2007 a ankety Diamantové oko vybíral časopis Connect nejlepší produkt pro podnikové informační systémy. Vítězem hlasování se stal podnikový informační systém BYZNYS VR.

Jedním z hlavních důvodů proč byl vybrán právě BYZNYS VR byla unikátní možnost propojení podnikového informačního systému s operačním systémem a kancelářskými aplikacemi. Systém  je zaměřen na čtyři základní oblasti: atraktivitu pro uživatele, ergonomii při práci, na míru přizpůsobené komponenty a zakomponování pohledu pro projektově řízené organizace.
Velkým lákadlem pro uživatele je přímé napojení na informace v ERP systému prostřednictvím mini aplikací, označovaných jako Gadgets
Generální ředitel Vladimír Králíček k ocenění dodal : „Postavení naší společnosti J.K.R. na trhu s ERP systémy je výrazné a na INVEXu 2007 dosáhlo svého dalšího úspěchu. Uvedením nového systému BYZNYS VR jsme ustanovili třídu ERP systémů BYZNYS, která se dočkala velkého uznání a ocenění na mezinárodní výstavě INVEX 2007 v Brně. Čeká nás dál tvrdá práce, abychom si toto postavení udrželi a případně jej navýšili. Ocenění "Nejlepší podnikový informační systém" je skvělým startem“!

jkr_110x1102.gif

O společnosti J.K.R.
Společnost J.K.R. je s produkty řady BYZNYS předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes má celostátní působnost a kromě příbramské centrály má pobočky v Praze, Plzni a Teplicích. Také disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů.
Informační systémy třídy BYZNYS využívá v Česku více než 1 200 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, H & H Hotels, Humi Outdoor, Marimex, Ravak, Ryor či Vltava-Labe-Press

 

JKR.jpg

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení