Gandalovič: Náměstek Vrzal končí na MZe

16.06.2008 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 16. června (ČTK) - Náměstek ministra zemědělství Ivo Vrzal (41) v následujících týdnech ukončí své působení na ministerstvu, ze kterého se rozhodl odejít pracovat do soukromé sféry. Řekl to ministr zemědělství Petr Gandalovič. Vrzal byl jmenován náměstkem pro ekonomiku a správu ministerstva zemědělství loni v únoru.

"Oficiálně informace na toto téma bude oznámena v následujících dnech, ale dopředu mohu signalizovat, že pan náměstek Vrzal pravděpodobně v nejbližších týdnech přejde do soukromé sféry. Má nějakou nabídku, kterou chce využít," uvedl Gandalovič, podle kterého je to Vrzalovo rozhodnutí. Podrobnosti o výměně na tomto postu MZe zveřejní později.

Vrzal nyní na MZe zodpovídá za ekonomiku a financování resortu, výzkum a vzdělávání, informační a komunikační technologie, vnitřní správu a financování společné zemědělské politiky Evropské unie. Předtím působil v několika tuzemských bankovních domech. V letech 1999 až 2006 byl v Úřadu pro dohled nad družstevními záložnami; naposledy pracoval jako předseda představenstva a výkonný ředitel Zajišťovacího fondu družstevních záložen.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK