Nová kreditní karta bene+ nabízí odměny a vrací část peněz z každého nákupu

24.06.2008 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Unikátní kreditní kartu bene+,  která vrací peníze za každý nákup, přináší na trh GE Money spolu se svými partnery.

„Karta bene+ je na českém trhu revoluční novinkou. Jako jediná na trhu nabízí možnost získat minimálně procento z utracených peněz zpět za každý uskutečněný nákup. Navíc, u partnerů programu, s ní lze zpět získat až deset procent. Účel použití vrácených peněz přitom není nijak specifikován, záleží pouze na klientovi, jak je využije,“ říká Charlie Coode, generální ředitel a předseda představenstva společnosti GE Money Multiservis.

Na českém trhu existuje několik desítek věrnostních programů. Žádný z nich však nenabízí reálné peníze zpět jejich majiteli k volnému použití. Obvykle klienti ve věrnostních programech získávají body, které lze vyměnit za odměny. Pokud nabízejí zpět peníze, jsou navázány na konkrétní účel využití. „Pouze bene+ je plně flexibilní a přináší českým uživatelům kreditních karet takový bonus, který si většina z nich přeje a který je nijak neomezuje,“ komentoval Charlie Coode. „Rozhodli jsme se bene+ představit jako zcela novou značku, která má vlastní charakteristiky i osobnost. Tato značka reprezentuje celou partnerskou síť a jako taková oslovuje naší cílovou skupinu. Tedy ty, co mají rádi novinky, zábavu, něco navíc a rádi chytře nakupují,“ dodal Charlie Coode.

S novou kreditní kartou bene+ lze platit všude v České republice, ale i v zahraničí. Za každý nákup přitom získává její majitel odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ tak přináší svým majitelům maximální flexibilitu, protože je neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu volně využít.

Kromě odměny za každý nákup nabízí bene+ rovněž až 10 procent z ceny zpět za nákup zboží  u partnerů programu, kterými jsou přední společnosti na českém trhu. V současné době se jedná o těchto šest partnerů: AGIP, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports či NeoLuxor.

„Naším záměrem je nabídnout klientům vždy to nejlepší. Proto jsme se spojili s předními společnostmi na českém trhu, jako je Agip, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports či NeoLuxor. S těmito partnery jsem si jist, že vyhovíme přáním a požadavkům většiny spotřebitelů,“ uvedl Charlie Coode. „Navíc naši partnerskou síť chceme neustále rozšiřovat, a tak brzy do věrnostního programu přibudou i další členové,“ dodal Charlie Coode, generální ředitel a předseda představenstva společnosti GE Money Multiservis.

Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. Ke kartě nejsou vázány žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce karta poskytována zdarma. Poté stojí její roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodí domova, bez nutnosti navštívit pobočku. Stačí požádat telefonicky na zelené lince  800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. Poté se již GE Money postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy